Att önska gott nytt år!

 

Ja men gud jag vet – jag har inte skrivit på evigheter. Inte här inne iallafall, varit mer aktiv på Instagram.

Och jag vet att många av er undrat om jag slutat blogga nu men det var liksom aldrig ett val att sluta blogga eller fortsätta blogga; jag tänkte att eftersom jag inte var inne här så betydde det att jag behövde en liten paus bara. Det skedde så mycket innan jul hos nära och kära, hemska besked och människor jag ville hålla upprätta, magsjuka och influensa och barnbaciller hemma, jobbet såklart och ja sen jag – som svajat rejält senaste 3 månaderna ungefär pga insättningsperiod på SSRI. Älskar SSRI för övrigt, men det får bli ett annat inlägg känner jag.

 

 

Nyår blev superfint iallafall, trots att det var så dimmigt att ingen i sällskapet såg ett enda fyrverkeri haha. Det får man ta ibland. Och vips så blev det första veckan i januari och allt det där med jul och nyår är över och barnen har två dagar till ledigt nästa vecka sen startar rutinerna igen. Jag själv unnade mig 3 dagar innan julafton ledigt, tja sen var vi sjuka i mellandagarna så inte mycket ”ledigt” då, och nästa vecka tar jag måndag-tisdag så jag har nu långhelg att göra prick vad jag vill. Ska verkligen maxa den, för det är jag värd efter senaste sjuk-och-kaos-veckorna.

Men hej, här är jag igen och vi ses mer. Jag har inte slutat, bara tagit hand om riktiga livet en stund. Och saknar mig för mycket finns jag såklart på Instagram alltid; @attvaranagonsxfru

Ta hand om er vänner. Och varann.

7 kommentarer till “Att önska gott nytt år!

 1. Det är helt okej att ta en paus från bloggen. Det verkliga livet kommer först, och det är helt okej Emma 😘

  De dåliga nyheterna är inte så trevliga, hoppas det bästa för dig och din familj. Jul och nyår låter mysigt, så fint bilder ❤️

  Jag önskar dig det bästa för 2023 med god hälsa.

  T.ex > Jag stod också inför det svåra beslutet. Efter att ha förlorat en älskad människor förra året . Tiden var viktigare för mig än den worldwide webben. Jag stänger ned två bloggar av tre efter 20 år online. Från tre bloggar behöll jag min kreativa blogg & spelbloggen.
  Yes, Tiderna förändras, prioriteringarna förändras och människan själv.. Thats the way of life 💚🍀

  Kram till dig och gott nytt år igen kära Emma 😘❤️

 2. Men fina du <3<3<3 hoppas livet reder ut sig. Det går upp och det går ner. Hoppas du har bra stöd runt dig, men det tvekar jag inte på.
  Stor kram!

 3. Gott nytt år! Härligt med lite uppdatering. Den här tiden på året är verkligen svår och det är förståeligt att du behövt ett brejk. Man gör vad man kan för att hålla humöret uppe helt enkelt. Men härligt att du är tillbaka!
  Själv har jag tagit ett helt frivilligt brejk från insta – väldigt skönt att slippa all reklam och oönskade reels.

 4. Älskar också SSRI, från att varit ett harhjärta kan jag nu vara med dottern i stallet (tidigare livrädd, t o m ridit själv nu) köra bil överallt (tidigare livrädd) tar för mig på jobbet och håller utbildningar för 50-tal personer (hade aaadrig hänt tidigare) och framför allt ångest och katastroftankar är puts väck. Så tacksam att det kunde bli så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg