Att ha lugn söndag.

 

Alltså – veckorna går så fort?!

Och nu blev det söndag helt plötsligt och jag ska i vanlig ordning tvätta och så har Noah bestämt att det ska bakas, så jag kan möjligtvis ha gått med på att baka inte mindre än tre saker tillsammans med honom; kladdkaka, amerikanska cookies och maränger. Heh. Jag har ju ingen diskmaskin heller, så det är extra mycket kärlig i den här dealen ska ni veta.

Annars har det varit en fantastisk vecka med pojkarna, de är som sagt världens mest kloka och roliga små personer och jag skrattar högt flera gånger om dagen. Just nu är det mycket fokus på att jag bör skaffa mig en pojkvän och Noah har en ganska set kravlista på den tilltänkta personen; han får INTE vara för gammal (om ni undrar vad det spannet är så är 36-40 okej), han ska vara lång och stark, mycket stark, och gärna ha tatuering. Och så får han inte ha ansiktshår, absolut inte. Och så ska han vara mellanblond, och så ska han köpa mig mycket rosor (sen kommer han på sig själv och säger ”fast nej, du tycker ju inte om rosor… han får köpa dig mycket mat istället) och sen får han gärna ”se ut såhär” säger Noah och liksom suger in kinderna så han får sjukt markerade kindben och liknar nån slags anemisk Filippa K-modell. Underbart. Det är underhållning på hög nivå här hemma. Vem behöver en pojkvän när man har de där?

Men ja, det är vår plan för idag.

Tvätta, baka, njuta av varandras sällskap och ha en fin sista kväll för den här gången.

Imorgon börjar det andra livet igen.

3 kommentarer till “Att ha lugn söndag.

  1. Förlåta för sent svar på ditt inlägget. En lugn helg är också skönt. Hoppas du njutit av helgen ❤️

  2. Underbar kravlista! Vi kan vara ganska dåliga på att sätta upp ”krav” själva har jag märkt, var ju singel vääääldigt länge med bara sonen som ”Bästa-mannen-i-livet”. Hans kravlista på min tilltänkte var att han skulle vara lång, snäll, kunna bygga med Lego och att han gärna fick ha hund. Ok, Jonte var 5 år när han satte upp listan, nu när han ska bli 17 var listan lite mer ”Det som gör dig glad, mamma”.

    Så heja våra pojkar för fina kravlistor! De ser verkligen till att ha vårt bästa för ögonen och det ska vi vara stolta över <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg