Att undra om det var allt?

Alltså jag vill inte vara otacksam, jag är medveten om att jag bor i Skåne, men var detta allt vi fick av vinter?

Svinbra på ett sätt eftersom jag haft lite ont i magen av tanken på elräkningarna för Drömmen, i Småland får det jättegärna vara milt väder, men samtidigt så är det ju något speciellt med vinter. Kanske för att det är så ovanligt för oss här nere. Vi fick ju i december, hade väl en 2 dagar iallafall? Med MYCKET snö (i våra mått mätt) men sen dess absolut ingenting. Försöker komma ihåg hur det brukar vara och har en svag aning om att vi brukar få snö i april när man absolut inte längre vill? Så det kommer kanske. Hur ser det ut där du bor? Har ni fått vinter? Är det ännu?

Jag har påbörjat veckan i rivfart, det är en period just nu av mycket strategiskt arbete så jag spenderar dagarna med att försöka lägga strukturer = när arbetsdagen är slut är jag också relativt slut och vill mest göra trams som inte kräver nån form av tanke; jag vill spela minigolf och dricka vin och se Netflix och skratta åt memes typ. Gå på middagar och bara vara mjukt social och inte behöva fokusera på steg ett, två, tre utan bara vara. Det är prick vad jag behöver och vad jag försöker ge mig själv.

Så ja, det är min vecka.

Det, och väntan på vinter.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att undra om det var allt?

 1. Haft lagom mycket snö sen november. Den där första snön som aldrig brukar ligga kvar blev kvar, tror jag.
  Man kan åka skidor o pulka, ibland -25 ena veckan o +2 veckan efter. Ibland blötsnö, ibland puder. is och skare, kramsnö och yrsnö.
  stora snöhögar överallt och igenplogade infarter.

 2. Ja det får nog vara det vi fick denna vintern för nu är vi INTE intresserade av snö, nu vill vi ha vår 😀

 3. Här i Stockholm kom det asycket snö på en gång, sen regnade det bort…sen småsnöat men försvunnit lika fort igen. Några dagar i december som var magiska vinterdagar med -6 och sol om jag inte minns fel. Men elräkningen rasade upp till 12 lax på EN månad…tjohooo!

 4. Lika lite snö här på Öland som i Skåne. Men i morgon ska det komma runt 13 cm : ) Det verkar dock missa ön och istället hamna i Småland….

 5. I Norrbotten har vi alltid vinter. Just nu – 13 grader och ca 70 cm snö. Avundas er som har mildväder och barmark hela vintern och slipper skotta tak och gårdar, leja traktor för att komma ner med bilen till stora vägen, inte behöva ha kupé värmare som gör bilen till en iskub… Listan kan göras lång… Varför ens bor man så här?!

 6. Gullig bild ❤️

  En vinter utan snö, det har vi också. Visst är man inte otacksam när det är mindre kallt på grund av elräkningen.
  Jag kan förstå dig mycket väl vad ”Drömmen” angår. Vi har väldigt kallt och evigt blåsig vinden.

  Precis som du har jag fastnat i många strategiska projektet (IT-serverarbete och fullständig omstrukturering i ny softwareutveckling )..

  Vissa dagar önskar jag att det var sommar. Vi kan hoppa över våren, behöver sol, långa dagar med ljusstyrka 🔆.

  Önskar dig en trevlig helg ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *