Att ha haft helg med stort h.

 

VILKEN VECKA!

Och vilken helg?!

Jag har skrattat så mycket att hela jag är mör, jag har ätit otroligt god mat varje dag (ostron 2 dagar i rad – bara det?!), träffat nya människor, hängt i Lund med Nelly, haft inte mindre än två filmkvällar och sovit gott där emellan. Känner mig, som jag skrev på Instagram, som om jag varit inne på service. Kunde inte önskat mig en bättre vecka, och det var precis vad jag behövde.

Idag kommer ju pojkarna, heja heja, och oavsett hur kul jag haft så är det ju något helt annat när de är med och jag kan knappt vänta på att få hänga med dom en hel vecka. Jag har kikat på lite alternativ inför sportlovet och vi får se vad det blir, men det hade ju varit underbart att få komma bort. Ska ni göra något på sportlovet? Åka skidor?

Ge gärna tips som inte är alltför crazy.

Men nu; måndag!

Och hopp om en lika bra vecka, nu också.

6 kommentarer till “Att ha haft helg med stort h.

 1. oi, oi det låter som en episk helg, det är så det ska vara 👍 klättring på klippor, svimma, trampolin, minigolfbanas

  hemaktiviteter
  hantverk, matlagning, brädspel

  Ha en strålande vecka <3

 2. btw, forget something one…Sportaktiviteterna kan du också göra i idrottshallar, klättring, minigolf 😉

  Cya
  Liz

 3. Hej hopp! Jag kanske inte hängt med och du kanske har skrivit om det men en liten undran: tidigare la du ut mycket interiörbilder på ditt hem, som jag uppskattade så eftersom jag älskar inredning. Är det ett medvetet val (höhö, allt är väl medvetna val, men du fattar)? Har det intresset svalnat hos dig?

  1. Jag har skrivit om det tror jag; men nej intresset har inte svalnat. Men jag blev så MÄTT på att leva i ett blogghem att jag bara inte orkar längre, jag tappade helt lusten att visa det bara. Så jag har samma intresse och samma kärlek men nu är mitt hem MITT och inte till för er, och det låter säkert jättekonstigt om man inte varit i det men det tar otroligt mycket energi. Så nu lever jag i ett hem som jag visar lite av när jag känner för det, och inte tvärtom. På nåt vis.

   1. Tack för ditt svar, och jag tror jag fattar precis. Ibland är det lätt som läsare att bli lite egoistisk och tro att man kan ”kräva” ett visst innehåll. Helt utan onda avsikter utan helt enkelt för att bloggare och läsare växlat spår, och för att man tidigare gillat ett content som inte längre gäller. Ibland skulle jag önska lite öppna och härliga diskussioner bland kommentarerna, men tyvärr är det en svår balansgång. Lite om innehåll och vem det är till för, så där förutsättningslöst och snällt som man vill att det ska vara i ett kommentarsfält.
    Äsch vad svamligt det blev 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg