I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha 3 stilar med 30%!

 

Wuhuuu!

Idag är det våryra för nu har CountryDreams 30% på ALLT TILL ORD PRIS (utom RM Williams) i 48 timmar med koden SPRING30 och det är ju sällan man får lov att ge en sådan dunderkod. Dagen till ära har jag valt ut tre olika stilar att fotografera som inspiration och först ut är en riktig vårkaramell med mjukt rosa toner och vårens vackraste kappa.

Vi kikar!

 

 

En underbar benvit trench med lite tyngd i tyget kan ju aldrig bli fel? Kanske inte plagget man rasslar runt i på lekplatsen, men ljusa kappor är ju små vansinnigt snyggt för det mesta annat. Jag har sällan den här typen av knappa knäppt med knapparna; antingen får den vara öppen eller så drar jag ihop den och knäpper den genom att knyta skärpet fram.

Kappan kommer från Selected Femme och hittas HÄR. Normal till rymlig i storlek skulle jag säga.

 

 

Under: min d r ö m b l u s!

Åh vad jag tycker mycket om plagg som är lite ”annorlunda”! En skir blus med dramatiska ärmar, peplumfåll och en halsringning som man kan ha lite som man vill men som jag lät gå ner över ena axeln. Denna diamant är från House of Dagmar och hittas HÄR. Rymlig i mycket men normal i själva midjepartiet.

Till det ett par gamla Twist&Tangojeans med hög midja, har ju haft den här modellen i flera år nu och den funkar alltid. De finns HÄR och obs på att du ska gå ner minst en storlek i dessa.

 

 

På fötterna: världens skönaste sneakers! Jag skojar inte. Jag hade ett par beiga förr-förra eller förra  året som jag använde tills de i princip var obefintliga och det var de skönaste skor jag haft. Så dessa kommer jag köpa loss i år för jag vill inte ha en vår utan.

Från UGG, är normala i storlek och hittas HÄR.

Då går vi vidare till stil nummer två!

 

 

Härlig, sjuttiotalsflirtande kombination med manchesterbyxor (croppade som ni kan sen så anklarna visas) och senapsgul stickad tröja. En kombination som också går utmärkt att dela på; byxorna ihop med ett linne en sensommarkväll eller tröjan med ett par shorts på väg ner för kvällsbadet. Tycker det är en härlig färgkombination också; man blir glad av färg!

Tröjan hittas HÄR (normal i storlek) och byxorna HÄR (lite rymliga tyckte jag).

Och om det är någon som inte vet så är jag alltså 163 cm kort.

Ska vi titta på sista?

 

 

En kjol i midilängd med snörning i midjan och lätt utställd modell!

En såndär man bor i på Västkusten och som funkar med både t-shirt, linne, stickad tröja, gummistövlar, sandaler och ja – typ allt. Här ser ni den dels med ett linne från Malene Birger (världens bästa baslinne för övrigt, finns HÄR) och med en stickad tröja som hittas HÄR. Inget säger ju sommar som en vit stickad tröja.

Kjolen hittar man HÄR och den var normal i storlek.

Och det var det! Tre komplett olika stilar för vår/sommar som kommer alldeles snart. Och CountryDreams ger alltså 30% på allt till ord pris (utom RM) med koden SPRING30 i 48 h från och med NU! Hela utbudet hittar du HÄR.

Ha en finfin söndag <3

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

1 kommentar till “Att ha 3 stilar med 30%!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg