I annonssamarbete med YVES ROCHER

ATT GE SIG SJÄLV LIVETS ADVENTSKALENDER.

 

Letar du efter en adventskalender full med lyxiga produkter som inte kostar skjortan? Då har jag världens grej åt dig! Yves Rocher har ju typ livets adventskalender om man gillar hud/smink/hårvård; 24 stycken ”luckor” som alla innehåller en full size-produkt (lagom trött på adventskalendrar som enbart innehåller små prover men kostar multum) och där själva kalendern dessutom är riktigt vacker.

Såhär kommer den! I en tygpåse med fint tryck. Men det är inte allt.

 

 

Inuti den stora påsen finns 24 stycken mindre påsar, alla numrerade som sig bör, och man får även med vackra träklämmor och ett jutebandsnöre så man kan hänga upp sin kalender. Hur bra som helst tycker jag. Den stora påsen har jag andra år använt som gå-till-badhuset-påse, träklämmarna har gladeligen fått plats i tvättstugan och de små påsarna är perfekt att slänga ner hårspray och annat i när man ska ut och resa.

(Är man otålig och vill slita upp alla luckor på en och samma gång kan man ju alltid försvara det med att de tomma påsarna då går utmärkt att fylla med nåt litet till barnen, så har man en barnkalender också hö hö hö).

 

 

Och det är som sagt full size-produkter i varje påse. Som den här Brilliance Shine som är underbar till håret; sprayas i på handdukstorkat hår (helst) och ger alldeles glansigt och mjukt hår.

 

 

Eller den här ögonmakeup-removern som är GRYM! Löser upp vattenfast mascara på nolltid utan att svida, riktigt dryg är den också. Och så 22 produkter till.

Den här kalendern brukar sälja slut hur fort som helst (finns bara ett begränsat antal) så man får vara lite snabb men det är det värt. Den innehåller produkter till ett värde av 2112 kr och kostar 799 kr. Nu får ni dessutom 100 kr rabatt! Ange kod SHOP100 i kassan så dras rabatten. Erbjudandet gäller till och med midnatt den 18 december så letar du efter en adventskalender till dig själv, kompisen, mamma eller nån annan skönhetsjunkie är detta ett tips! Kalendern hittar ni HÄR.

Snart är det ju advent, och själv tycks jag aldrig bli för gammal för en egen kalender.

I reklamsamarbete med YVES ROCHER

3 kommentarer till “ATT GE SIG SJÄLV LIVETS ADVENTSKALENDER.

  1. Gud vad jag är SUGEN! Men litar inte 100% på spanska posten :-/ En möjlighet vore kanske att beställa hem till föräldrar i Sverige … fast då blir det ju som julklapp och ingen adventskalender 🙁 *gråt*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg