Att försöka känna sig preggolicious.

Det är svårt. Jag har iallafall inte så himla lätt med det. Ni vet; man är ganska stor (och ska bli större) och man är ådrig och svullen och lite bucklig både här och där och det är ju inte läge med minishorts om man säger så och i mitt fall har jag även blivit begåvad med ett african ass som i och för sig ger det hela en ny dimension men som även gör det knepigare att handla. Man kan ju helt enkelt inte ha samma skärningar eller samma typ av plagg som innan och på ett sätt är man helt ny för det där med shopping. Allt måste provas.

Men vad jag däremot har upptäckt är att jag är som mest bekväm i klänningar. Helst maxiversionen som ändå sitter åt litegrann och som jag kan låtsas få en midja i med hjälp av ett skärp under brösten. I en sån och med någon rolig accessoar och med glada naglar känner jag mig faktiskt så preggolicious som det är möjligt just nu. Och jag lär mig att tycka mer och mer om nya kropp ju mer jag växer och jag hoppas att jag ska kunna försöka ha kvar den inställningen till slutet och inte vara så himla medveten.

Jag trivs ju i det här, i graviditeten, och jag vill att det ska synas.  Och att se ut som nån annan i några månader är ju inte hela världen. Ändå.

Så ja, kom igen nu alla medgravida – våga vara preggolicious. Man får njuta av det så länge det varar. Som Kjell Bergqvist säger i Sista sommaren: man vet aldrig när det blir roligt nästa gång. Och så är det ju faktiskt.

28 kommentarer till “Att försöka känna sig preggolicious.

  1. Super fin! Både du, klänning och du i klänning! Får man fråga vart klänningen är inhandlad? 🙂

    1. Tack snälla du! Klänningen är från H&M minsann 🙂 Inte från mamma-avdelningen utan från den vanliga.

  2. Vad fin du är! Tycker det är härligt att du vill och vågar visa magen, inte självklart för alla. Själv njöt jag i fulla drag över min ännu rundare form. 🙂
    Preggolicious är du utan tvekan, big time preggolicious!

  3. Vilket absolut underbart ord! Och du är ju det! Fortsätt håll huvudet högt! Som sagt, bönan klär dig! 🙂

  4. Härligt, du verkar ha en sund inställning till din kropp och kan ta det hela med ro.
    Vet inte riktigt hur jag skulle reagera själv, antagligen totalt annorlunda..
    Vet ju hur det blir varje månad när man känner sig lite svullen om magen och i benen, då trivs jag inte alls och är helt bombsäker på att det här är ett läge som jag kommer att vara låst i resten av livet! Varje månad!
    Nej jag hade nog inte tagit det med sådan ro som dig.

    Ha en fin kväll!

    Mrs G

  5. Vad fin Du ser ut, Emma! Sista sommaren kan jag se om då och då, bara för att Kjell Bergqvist är suverän i rollen som ”sommarpappa”. Nu påminde Du mig, har den på video. Tack för det!
    Kram

  6. Du är vacker som en gudinna! Jag ligger här i min säng! Känner mig allmänt rund och ful! Inte alls en sån där gullig mage tycker jag att jag har. Bara på bild. Då är den fin. Börjar känna att alla mina gravidkläder och vanliga kläder inte längre sitter fint! Buffar som bara den på min mage! För jag vill ju känna min sons sparkar tydligt. Fastän jag har moderkakan i framvägg! Känner mig sådär hopplöst jobbig. Och så klickar jag in mig här hos dig och en glädje drog över min kropp! Så vacker du är! Då kan minsann jag också. 🙂 kram du gravida medsyster!

    1. Klart du kan! Och jag tampas också med kaka i framvägg, men vad ska man göra? Tids nog känner vi det nog lika tydligt som alla andra ändå 🙂

  7. Hej söta Emma…..alltså du är jättefiiin,och det är så roligt med kvinnor som bejakar sin kropps utseende under graviditeten…..Jättevacker 😉

  8. Japp, du har så rätt, igen. För att citera mannen: ”Det är ju bland det vackraste som finns när en kvinna är gravid…” Fram med kurvorna bara! Och f’resten: Det är lååångt kvar till: ”And she turned around, and there were miles and miles of ass” ;P

  9. Du ÄR preggolicious!!! Finns det något vackrare än en gravid kvinna??? Magiskt liksom…. Det ligger ganska mycket i det där gamla uttrycket ”välsignat tillstånd”… Jag njöt, i stort sett, hela tiden av mina graviditeter och tyckte det var näst intill magiskt att se hur man växer….

    Fortsätt njuta! Kraaam Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg