Att ha lämnat, för den här gången.

 
 
AT2B0108
 
 

 

Och så körde vi hem igår, från Drömmen till Lutande Huset.

Vi hade gärna stannat kvar, men mannen har ju sina tider och själv har jag ganska mycket den här veckan som ligger och väntar på att jag ska ta tag i det. Möten ska hållas, människor träffas och fotograferingar bokas. Så jag kan inte sitta och häcka i skogen hela veckan, även om jag gärna velat.

 
 
 

AT2B0104

 
 

AT2B0103

 
 
 

Och i helgen vankas det bröllop!

Det är mannens syster och Folkpartisten som gifter sig (äntligen! heja!) och det ska bli fantastiskt roligt. Jag vet inte om ni minns; men de två träffades ju på min möhippa och har liksom växt ihop och fått ett liv tillsammans sen dess. Och nu är det alltså dags för bröllop. Och vem älskar inte bröllop?! Som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig såklart. Bara att få vara där och fira dessa två är underbart.

Men nu är det alltså först måndag, jag ska vakna till och sen är det väl bara att kickstarta veckan? Japp. Så gör vi. En intensiv vecka som avslutas med bröllop,

det blir bra det.

 
 

slut

7 kommentarer till “Att ha lämnat, för den här gången.

  1. Ja, tänk om man kunde sitta i stugan jämt och för alltid, så härligt det vore! I bland inbillar jag mig att det kanske går, får fjärilar i magen men landar sedan i att jag inte vågar ta steget och hoppa…men precis som du säger vill man inte vara någon annan stans än i skogen.. 🙂 När man blir pensionär kanske…<3

  2. Får en känsla av att ni drar er mer och mer mot Drömmen och hellre är där än hemma. Har jag fel!? Tycker mycket om båda era hem, väldigt mysiga på olika sätt.

    1. Njäe. När vi är lediga vill vi absolut vara i Drömmen, hellre än hemma. Men i vardagen vill vi absolut vara hemma.

  3. Har följt dig och drömmen, letat efter den egna drömmen och imorgon får vi nycklarna till vårt paradis på jorden. Vi lämnar villa för lägenhet och ett underbart ställe att samla kraft på.
    Ibland tror jag på ödet, platsen var skriven till oss och har redan satt sig i våra hjärtan även om vi bara varit där en gång. Till helgen boar vi in oss. Tack för all inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg