Att ge en liten tjuvtitt på garderoben.

 
 

AT2B7913

 
 
 

Ja igår var det ju full rulle här hemma när Christine Dahlman och Jonny från Elfa kom med kartonger och skisser för att bygga upp en efterlängtad förvaring åt våra kläder och handdukar och gud vet allt som legat huller om buller tills nu.

Jag var ju som sagt skeptisk till om det skulle gå att få till någon lösning med snedtaken, men joho då. Och inte bara en lösning utan något som visade sig vara en väldigt, väldigt bra lösning.

 
 
 

elfa

 
 
 

Många kartonger blev det…

 
 
 

AT2B7916

 
 
 

… och Jonny mätte och funderade.

 
 
 

AT2B7923

 
 
 

Och där är ju vi!

Christine är förvaringsexpert och har jobbat med förvaring i 24 år (!) och var helt galet organiserad och duktig. Hon pekade ut saker jag själv aldrig ens tänkt på, och jag som inte är så superorganiserad var mycket avundsjuk. Men jag fick hennes tre bästa tips iallafall! Hon menade att är det en garderob som ska planeras så placera kläderna så som du bär dom på kroppen – det kommer bli naturligt att leta så. Och fundera på om du verkligen behöver allting du har i ditt förråd och din garderob? *hrm* Finns det saker som kan säljas eller skänkas? Och så slutligen; utgångsläget är det tillgängliga utrymme du har. Mät bredd, höjd och djup och därefter kan du börja planera. (Fler tips finns här för den som är sugen).

 
 
 

AT2B7918

 
 
 

Ho hooo, det tar form!

Och sisådär fyra timmar senare var allting klart och det fanns ett utrymme som nu var användbart och kunde svälja hela familjens kläder. Jag fick frågan av någon av er om det går att boka en såndär Elfa-expert själv om man nu vill bygga en lösning, och en del av återförsäljarna skissar absolut upp lösningar åt dig (och en del kommer hem och mäter) så hjälpen finns om man nu inte vill mäta och planera själv.

Hur det blev ska ni få se snart – jag håller ännu på att packa in kläder och handdukar och lakan i prydliga högar, och idag har jag varit ute på vift hela dagen. Men här kom en liten tjuvkik, iallafall.

Nu ska jag äta glass och vila preggobenen. Och vi; vi hörs snart igen.

| makeover i samarbete med Elfa |

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ge en liten tjuvtitt på garderoben.

  1. Ooooooo WAOW, de där skulle behövt vara hemma hos mig och planera en hall för 5 personer! En hall med 5 dörrar, trappa och högt till tak – inget för en amatör som mig haha.
    Hoppas vi får se de klart sen, bra med lite inspiration 😀 Här spenderas kvällen med en snorig bebis i famnen, inget babysim imorn 🙁
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Så spännande!! 😀 Längtar efter att se resultatet. jag älskar att organisera. Haha 🙂 Sambon älskar att komma hem med skräp och jagköper boxar och lådor, staplar, sorterar, fixar, pysslar, städar och håller det fint. Jag älskar ett välorganiserat hem och kan gärna riva ut allt i garderoben bara för att få plocka in allt igen bättre. 🙂 Jag är inte normal. Min farmor ör likadan. Min mamma och syster är tvärtom. Sparar på alt, slänger in allt och stänger dörren så rasar allt ut tillslut…

  3. Sååå fint det kommer att bli!
    Det underlätta verkligen att ha ett organiserat hem och det går aldrig att få för mycket förvaringsmöjligheter.

  4. Vilken härlig garderob ni får. Skulle bli jätteglad om du ville tala om färgkoden på färgen på fönsterväggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg