Att ta datenight.

 
 

3V6A3492

skor – SheIn

 
 
 

Söndag och molnigt-men-varmt ute och jag och mannen ska ha datenight.

Buse är hos farmor och farfar för visit, så det blir jag och den skäggige och Noah (Noah; vars hår nu blivit mörkt rött i nacken och som skrattar så han kiknar när man killar honom under hakan – åh) som beger oss för att äta något gott och ta oss tid med varann.

Så viktigt, det också.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ta datenight.

  1. Göttigt med datenight, och vilka skor! Riktiga karameller.
    Men kaklet då, fi fan va snyggt! Du slutar aldrig att överraska och inspirera med dina härliga idéer, unika människa där.

    Kram och ha nu är go och kärleksfull kväll!
    Catta

  2. Hur snygga skor då? Med dom på och sällskapet du har kan det inte annat bli än en toppenbra kväll 🙂

  3. Det tror jag också är viktigt! Och sen tror jag det är bra för buse att ha fin kontakt med släkten! Jag har underbart nära relation till Mina syskonbarn! Kram Lisa S

  4. Älskar skorna och var inne och tittade på dem. Bra pris!!
    Vet du om man måste betala tull på dem när man beställer?

  5. Wow, vilka skor! Och vilken strålande idé med datenight! Borde vi genast införa här hemma med. Tanken har inte ens slagit mig att man kan ta med minstingen och ha date ändå..!

  6. Mysigt!! Låter helt underbart.. Vet inte hur man ska få till en datenight med sin karl bara.. Har en 7 mån tös som vid kl 19 är sjukt trött och bara kan nattas av mig.. Och lämna henne hos farmor/mormor är inte på kartan pga tokigheter.. Hmm.. Men en picknick a la hela familjen kanske man kunde få till.. Vet att karln känner sig lite ”utanför” då tösen inte tyr sig riktigt till honom.. Hmm.. Ajja tanke nöt.. Haha

    PS snygga Pjux!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg