Att säga hejdå till gamla köket.

 
 

3V6A2421

 
 

3V6A2427

 
 

3V6A2429

 
 

3V6A2430

 
 
 

Japp, idag säger vi hejdå till gamla köket!

Just nu är det i full gång där ute med att montera ner det gamla och montera upp det nya. Det blir först. Sen kommer kakel, lampor och golv i nästa omgång och det ska bli SÅ spännande att det inte är klokt. Jag har varit ute och rafsat upp förpackningarna redan såklart för att kika på luckor och skåp, men det är ju en sak att se det nermonterat och en annan att se det på plats. Men färgen är precis perfekt och jag tror att detta kommer bli hur bra som helst. Inte för att det var något fel på gamla köket, absolut inte, men det var liksom lite för ”hårt” och modernt och inte riktigt tidstypiskt i vårt gamla sekelskifteshus, så det var lite det jag hade i åtanke när vi valde det nya; att det mer skulle stämma överens med huset och inte ta över.

Köket har jag mer eller mindre designat själv (de blev en sån lösning istället då ingen av dom ”färdiga” hade det jag ville ha) och därför är det extra pirrigt att se det på plats, jag har ju liksom inte kunnat titta på ett färdigt kök och köpa just den lösningen, utan när detta är uppe så är det första gången jag ser det – och jag har nog aldrig haft så lite kontroll över ett projekt tidigare *hrm* men det var bara att släppa taget om skissen och hoppas på att det blev bra, och det verkar det ju ha blivit.

Så, just nu plockas vårt gamla kök ner och alldeles snart börjas det monteras upp det nya.

Ni förstår ju att vi längtar.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att säga hejdå till gamla köket.

  1. Now, please could you put the old kitchen in a box and post it to me? I have moved into the most hideous house in England! Time for me to move back to Denmark, I think! Your house is beautiful and it is most soothing for me to see the lovely pictures – while I try to ignore the four walls here.

  2. Förstår vad du menar med att det inte riktigt stämmer överens med resten av huset 😉 Den där fläktlösningen var väl ”så där”, lite för mycket skolbespisning kanske… Ska bli så spännande att få se vad du kommer att skapa här!

    1. Just fläkten tror jag dock blir kvar ha ha, den var så ny (och en Smeg) och för fungerande för att kunna slängas ut just nu, det tar vi sen i nästa budget 🙂

      1. Hoppsan, vad ska jag säga nu… 😉 Det är bara det att jag är så förälskad i min ”Förtrolla” Ikea fläkt och tänkte att något liknande vore nog fint i ert kök också! Men hur eller hur så blir det säkert jättefint, det kommer du att se till!

  3. jamen eftersom allt du tar i förvandlas till guld kommer ju det där bli såååå såååå bra…
    så jag väntar med spänning på att få se…..
    Kraaaam Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg