Att ha haft ett superdygn i Göteborg.

 

3V6A3318

3V6A3350

 
 

Igår checkade vi in på Pigalle (alltså vilket hotell! Det får bli ett eget inlägg känner jag, för jag är så inspirerad att det inte är klokt) och slängde av oss våra grejer på rummen och delade på oss lite snabbt. Jenny skulle bli snygg i håret medan jag hade ett möte om Väldigt Roligt Fotojobb ute på ett industriområde, och sen sammanstrålade vi igen och fotade lite nyheter som ska komma till hösten och som Jenny fått låna ur provkollektionen, och jag passade på att ta bilder på annat (gick inte att låta bli här) och nu när jag tänker efter är det inte klokt vad vi hann med på bara någon timme.

Jag hann till och med springa in på Nordstan och köpa silverbomb till håret och allt såntdär man tydligen behöver nu som ljus och som jag aldrig behövt tänka på innan.

 
 

3V6A3376

 
 

Den här donnan har jag alltså hängt med.

Lyllo mig, jag vet.

 
 

3V6A3391 (1)

 
 

Vi lånade skor på hotellet, för det får man göra, och så fotades det lite till.

 
 

pg

 
 

Sen var det faktiskt kväll och dags för lite roligt också, så vi pyntade oss så gott det gick. Jag hade gammal kavaj från MB, en blus från CountryDreams som egentligen ska fotas men som jag bestämt att behålla (finns här) och en pennkjol i skinn från ASOS (här).

 
 

3V6A3506

 
 

Sen middag på The Barn med en kär gammal kollega – och SÅ god mat och som vi skrattade. Återigen var det sötpotatis och tryffeldipp och allt sånt där som man faktiskt kan leva på utan att tröttna tror jag, och så en riktigt god burgare. Och så lite chips och ost till att börja med, ja.

Jo vi gick lite all in där. Starkt rekommendera på detta ställe om ni är i stan!

 
 

3V6A3543

 
 

Och idag har vi käkat frukost och svurit lite över den där inbyggda småbarnsklockan man har som gör så att man vaknar alldeles för tidigt när man egentligen inte alls behöver. Hur dum?! Här har man chansen att sova ut och vältra sig i en stor säng alldeles ensam och så vaknar man ändå halv sju, liksom.

 
 

3V6A3546 (1)

 
 

I frukostmatsalen kan man se sig själv i taket.

Hej hej!

 
 

3V6A3558

 
 

Och idag ska vi tillbaka igen,

väskorna är packade, bilderna laddade in i datorn och det blir perfekt att ta lite bildbehandling på tåget och komma hem i vettig tid och pussa pojkarna i mitt liv och få vara hemma en liten stund.

Men vilket dygn! Och foto-inspo deluxe.

Det ska nog komma nåt bra ur det här.

 

6 kommentarer till “Att ha haft ett superdygn i Göteborg.

  1. Hej Emma!
    Sjukt snygg i håret måste jag säga (även om jag gillar det mörka supermycket på dig), du passar väl i allt du, vackra människa.
    Älskar Pigalle, vilka härliga bilder du visar, gissar att det kommer fler 🙂

    Själv kom jag hem från Barolo, Italien i måndags, efter 4 helt magiska dagar. Antaglien lite extra magisk feeling med allt vin i kropp och knopp, hehe..

    Ha det!
    Kram

  2. Hej Emma,

    Det är hur roligt som helst att ni haft det bra på vårt hotell! Vi tycker att du tar så fina bilder dessutom! Vi önskar dig en trevlig resa hem och hoppas att du kan bo hos oss igen snart! 😄

    Med vänlig hälsning,

    Julio Chang – Hotel Pigalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg