Att ha dubbel sjukstuga.

 

IMG_7910

 

IMG_7918

 
 

Godmorgon regniga tisdag!

En regnig tisdag med lite bilder från köket, och med dubbel sjukstuga här hemma. Igår fick jag nämligen köra till Malmö och djursjukhuset med Haggis som blivit dålig; jag visste inte vad det var med henne bara att det var någonting. Ni som har djur vet att man känner det på sig på något vis, när något inte är som det ska. Jag var lite rädd för att det skulle vara livmodersinflammation även om hon egentligen är för ung, och hon blev sämre under kvällen så jag vågade inte vänta till idag så det blev en kvällstripp på några timmar igår med slätröntgen av buken och kanyl i benet och gud vet vad. Hon hade feber och var allmänpåverkad så de tog blodprov och det slutade med att den bästa gissningen var att hon fått en uvi och så fick hon antibiotika i blodet och med sig hem, och så fick lilla fröken åka med tillbaka igen. Så det var tack och lov inte så farligt och idag är hon någon procent piggare, men det är fortfarande en hängig Haggis som ligger här hemma och suckar i soffan och ser utslagen ut. Stackaren.

Och Buse är fortfarande hemma, sista dagen idag skulle jag tro för han är utan feber och precis som vanligt, så det blir dubbelt upp med omtanke – och lite senare åker han och jag och handlar Hagis-medicin och tar en fika och försöker ha det mysigt ändå trots att det är förbaskat tråkigt för en snart femåring att vara hemma när man bara vill vara på förskolan och leka.

Hundar och barn, alltså. Det enda man vill är att de ska vara friska.

 

11 kommentarer till “Att ha dubbel sjukstuga.

  1. Krya!
    Så fint köket är, lite nyfiken på bänkskivorna nu när ni haft dem ett tag. Håller de sig eller blir de repiga? Hur är känslan, som betong? Tåliga mot fläckar etc? Tacksam för svar.

  2. Nä hua, inge vidare…
    Precis så, inte vill man vara sjuk heller. I terminsstart och allt.
    Krya till dem båda, även om den ena bryr sig alldeles väldigt lite om terminsstart;-)
    Kram anna

  3. Näe fy det är det värsta, när barnen och djuren inte mår bra! Vi har haft samma här, krasslig treåring och en jycke med misstänkt korsbandsinflammation. Plus maken som drabbats av världens förkylning. Gissar att jag ligger däckad lagom till helgen 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg