Att vara här, och älska det.

KLÄDER FOTOGRAFERADE I SAMARBETE MED COUNTRY DREAMS

3v6a0980-1

 

3v6a1279

 
 

Och så har vi landat!

I Prag, staden jag älskar, för att vara här i 2 dagar och fota höstnyheter åt Country-Dreams. Och det är precis lika vackert som jag minns det och precis som Kafka skrev ”Prag släpper oss inte. Lilla mor har vassa klor”. Har man en gång varit här är det svårt att inte längta tillbaka.

Vi åkte tidigt igår, satt på planet med ansiktsmasker och skrattade åt hur vi egentligen såg ut – Nelly hade ett helt ansikte över sitt och jag hade stora svarta Panda-ögon att kika ut genom, och väl på plats möttes vi av ett stilla regn och doften av storstad.

 
 

3v6a1059

 

prag2

 

3v6a1141

 

prag

 

3v6a1235

 

3v6a1054

 

3v6a1132-1

 
 

Och ett dygn har redan gått och vi har redan med oss så mycket upplevelser i bagaget, och idag väntar en söndag här bland gamla byggnader, kullersten och kanaler och vi vill liksom genast kasta oss ut till allt det där välkomnande och känna oss som hemma. Vi ska dricka varm glögg, leta upp platser, byta kläder i gränder, hitta knepig konst och äta alldeles för mycket gräddig pasta på någon av restaurangerna med utsikt över Karlsbron.

Prag är ett litet himmelrike i sig själv, så är det bara.

I samarbete med Country-Dreams får ni 20% på allt till ord pris september ut med koden PRAG (enda undantaget är RM Williams). På bilderna har jag en fantastisk, svår slokhatt som finns HÄR, en kappa man känner sig som en superhjälte i som finns HÄR, favoritkavaj i perfekt slapp form från Amercan Vintage HÄR, höströd tröja HÄR och byxor med hög midja och sailorknappar som finns HÄR. Väskan är DENNA och skorna som är helt underbara att vandra i finns HÄR.

 

4 kommentarer till “Att vara här, och älska det.

  1. Sista bilden, känns lite som Micheal Jakson 🙂
    Ha en fin söndag, och jobba lagom.
    Nu handelsträdgården där lillebror ska få välja vårlökar att plantera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg