Att ha fyndat i Amsterdam!

 

Jag har ju glömt att visa vad jag köpte i Amsterdam!

Nån maratonshopping är det ju inte tal om när man är iväg, men vi hann med en snabb runda innan flygplatsen på vägen hem och jag blev s u p e r n ö j d med det jag hittade på Forever 21! Gud vad jag önskar att vi hade en Forever 21 här i närheten, för det är inte klokt vad mycket kul man kan hitta till bra priser.

Jag köpte den här pyjamaskavajen till exempel! Alldeles perfekt persikorosa och skimrande, och ni vet ju att jag är en sucker för pyjamasmodet.

 

 

Till den blev det även den blåa bodyn ni skymtar under;

den har inga ärmar och en ganska hög hals och blir perfekt med kavajen tillsammans med ett par jeans och ett par pumps eller sneakers. Den här typen av plagg, som pyjamaskavajen, kan ju vara lite tricky att bära kan man tycka – men klär man ner den med något enkelt och med jeans så är det inga problem tycker jag.

Så mitt första pyjamas-ute-bland-folk-plagg för i vår alltså!

Mycket nöjd.

Nu väntar jag bara på de senapsgula byxorna som kommer i maj till Modesto, och så vill jag ha en skjorta i pyjamasmodell (såg att Lindex hade, men den var slut i min storlek) också och sen är jag good to go. Inte för att bära samtidigt alltså, men var för sig.

Det blir finfint, det.

 

6 kommentarer till “Att ha fyndat i Amsterdam!

  1. Hej! För ett tag sedan nämnde du att Modesto Jenny hade provat en salva i ansiktet för att minska svullnaden, nu kan jag inte hitta inlägget. Vad var det för salva och vilket märke?.. Behöver ha hjälp med mina påsar under ögonen som är gigantiska just nu.
    Vänliga hälsningar
    Nina

    1. Haha okej! Det har jag hört talas om innan ska vara bra. Vet du vilken sort hon använde? Det ska tydligen vara någon utan kortison..?
      Tack för ditt svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg