Att få plats i sin egen soffa.

Att få plats i sin egen soffa när man ska krypa ner och se en efterlängtad film och smälta två kilo pasta med köttfärssås kan verka som en mycket enkel sak. Men då har man inte två salukis.

Tant lever kvar på har-euforin från i eftermiddags och ligger som en padda över hela soffan.
Inget ovanligt med det förvisso. Hon verkar bara ha ett lätt släng av rabies idag också.
Och Tooka då? Henne hittar man i fåtöljen. Jodå. Hon är där någonstans:
Ja. Livet på landet.

14 kommentarer till “Att få plats i sin egen soffa.

 1. Kan inte se mig mätt på dina töser, – den ena bilden är läckare än den andra! Har de alltid varit tillsammans, eller har du skaffat en senare än den andra? Kan helt klart se fördelen i att ha två hundar, de måste vara fantastiskt sällskap för varandra.

  Kul att läsa dina svar på den lilla utmaningen! Håller med om att en del frågor var lite besynnerligt formulerade, men det var ändå ganska kul att fundera över varför man egentligen bloggar och var man sätter sina gränser.

  Önskar dig en fantastisk söndag! – Att vara proppmätt och ligga i soffan är inte dumt! (Jag måste nog genast rota fram maränger ur skafferiet och glassklicken som ligger i frysen sedan gårdagen…)

  Må gott!
  /Anna-Karin

 2. Så superfina hundar du har! Själv har jag en Finsk Lapphund och hund är nog det bästa i sällskapsväg enligt mej. När jag ligger i soffan ligger han alltid ovanpå mej och snusar i mitt öra så på det viset ryms vi båda två.

 3. SKÖNT! Lägg till 1/2 kg godis och en halv chokladkaka så har du allt som jag måste smälta! Lite försenat lördagsgodis fick fungera som lite sällskap ikväll 😉

  Trevlig söndags kväll! Nu laddar vi för veckan som kommer!!!!

 4. Bilderna är bara sååå härliga.Man blir glad av dina bilder ! Här har vi också myst med fyrbenta, min mammas hund och vår lilla ull boll Skrållan. Norsk skogskatt blandat med helig birma.
  Blev lite pimpling idag men inte en enda fisk,,dock väldigt mysigt och avkopplande med käresta i solen och en varm kopp choklad.
  Nu film tajm och värmande filt.

  Ha en mysig kväll !

 5. Ja visst är det mysigt i Västra Hamnen med närheten till havet. Men längtan efter ett hus börjar gnaga inom mig…Vet inte vart du bor men förstår att det är i trakterna någonstans. Visst känns det lite märkligt att läsa om folks liv när de finns så nära en? Ha nu en bra start på veckan!

 6. Ha ha ha hundaaar …..dom förgyller verkligen våra liv…..just nu har jag en fransk bulldog som ligger tätt intill och hypnos snarkar mej till sömns…..
  än en gång din blogg är så trevlig….är in varje dag..
  Kram

 7. Fantastiske bilder:-) Vi har ikke hunden i sofaen, så hun må ligge på gulvet stakkar… men 40 kg Alaskan Malamute trives egentlig best ute i 20 kuldegrader, så vi har en hundegård med hus i, hun elsker å ligge på taket av huset sitt og ha utsikt og følge med på sånt som hender i nabolaget. Veldig nysgjerrig på hva som var ”verdens største greie” som du ikke kunne skrive om altså;-)

 8. LOL och jag som tycker att min chihuahua-flicka tar stor plats 🙂 men hon lyckas bara inte bestämma sig för var hon vill ligga, så hon bökar på under filten lite överallt i soffan – ömsom i famnen, ömsom i fotändan osv… men härligt ändå med ett litet knytte som ger värme och glädje. och du har ju dubbelt upp! hoppas ni får en skön början på veckan!

 9. Men gulle!
  Vår katt sover också i de konstigaste ställningar. Jag undrar ofta hur det åp något sätt kan ge nog ro i själen för att faktiskt somna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg