Att få med sig skatter hem.


Ett loppisfynd för 120 kr att ha ved i och massvis med blåmusselskal till mina olivträd. Man kan bli kollrig av mindre.

13 kommentarer till “Att få med sig skatter hem.

  1. Åh vilken underbar kista! Jag har en likvärdig som jag tiggde till mig när en av mina föräldrars grannar skulle flytta, den skulle till tippen(!!) För mig är det verkligen en skatt och jag älskar den. Vad är det med gamla möbler & ting som gör att man kan bli helt varm inombord av lycka? Kramar till dig!!!

  2. Oj oj oj så fin den är! En sån skatt! Och vilken superb idé att hämta hem bitar ur havet!

    Hör du du förresten. VAD är det för kamera du har? Jag borde skaffa en ny och du har alltid så ljuva bilder. Och det har ju självfallet inget med motiv eller fotograf att göra 🙂 Behöver lite tips. It’s a jungle out there…

    1. Vad kul att du tycker om dom 🙂 Jag har en Canon eos 1000d som jag håller på att starta en relation med lite smått. Vi är inte riktigt sams ännu, men snart!

  3. Är sjukligt svag för trälådor, så det där ser jag verkligen som ett KAP, underbara bilder från din pappas hem och utsikt från fönstret i det tidigare inlägget. Västkusten och havet är ljuvligt vackert.

    Ha en trevlig kväll!!

  4. Åh jag har läst flera av Dina fina inlägg på en gång nu! Har inte varit hemma utan på Österlen i helgen. Visst är det kul med loppisar. Man har sina ställen, och underbart med den blå för veden. Kul idé!
    Har inte läst att någon gissat vilket kön gullungen blir än. Eftersom illamåendet redan gått över tror jag på en pojke. Haha, toktant känner jag mig som……..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg