Att göra det bästa man vet.




Åh jag är så tråkig! men jag njuter aldrig mer än av det här; söndagarna måndagarna tisdagarna – alla dagar! i soffan i det där hemmet man älskar att stänga dörren om sig i med magen full av polkachoklad och med handen i armhålan på någon man inte längre kan vara utan. Det är så jag får gåshud där jag ligger under filten med salukihuvuden på magen och suckar ååååå det är så mys-igt! till mannen som fnittrar genom näsan och säger vad bra älskling och stryker mig över pannan tills det flimrar framför ögonen av avslappning.

Bara det.

10 kommentarer till “Att göra det bästa man vet.

  1. Här ska vi stoppa ner oss i en soffa vi också – efter att ha klämt i oss alldeles för mycket hembakad pizza med världens godaste rökta skinka på. Vi har suckat och tittat på varandra och med största ironi sagt ”Vad synd det är om oss” och pratat om den gången då vi kom hem med så mycket kantareller att vi kunde göra en kantarellpizza (med feta, svarta oliver, ost, tomatsås och lövbiff på).

  2. jag säger som maken, vad bra:) har själv degat i soffan hela halva dagen o undrat om vi börjar bli gamla o tråkiga… tydligen helt normalt beteende

  3. Äsch, mösa på ni bara! Upptäckt på dina bilder att även din karl verkar vara ett Apple-fan (iofs, det är många som är det. Men ändå!) Ibland undrar jag vad min man skulle välja om han var tvungen. Alla sina Apple-produkter eller mig, sin fru. Beroendeframkallande produkter..

    BTW – fin kista!

  4. Har också avverkat några mysiga timmar i soffan men den nya soffan är inte lika mysvänlig som den gamla gigantiska, attans 😉

    Sov så gott söta du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg