Att inta soffan.

Nu är jag och flickorna hemma igen och soffan är vårt skepp; vi sitter uppkrupna under en och samma filt och låter värmen gå från deras kroppar in i mig och tillbaka igen – inte en del av oss nuddar golv och mohairen kittlar oss på hakan. Utanför är det åkerväder med kyla och blåst men här inne är det så varmt man kan få det med en öppen spis, ändå envisas vi med att trycka ihop oss- mest för att det är så skönt med närhet.

Torsdagskvällar kan vara det bästa. Det är sista anhalten innan helgen nästan börjar På Riktigt och den här gången ska vi ingenstans och med en hormontrött kropp och en längtan efter stillhet är det nästan magiskt skönt att tänka på. Jag ska bara ligga här, under filten, och dra i salukiöron och äta apelsiner och ropa älskar du mig? från mitt soffskepp istället för från badkaret, och han ska svara hela världen runt! och få mig att le mot filtkanten. Och det är ungefär det jag ska göra ikväll också.

Just ja! Någon dag snart ska jag ta fler bilder på hemmet till er som efterlyst det. Om ni inte har sett huset redan kan ni titta här så länge. Jag har övervåningen och lite smårum kvar att fotografera och jag ska ta tag i det. Men inte idag.

Idag ska jag bara leva och älska och ropa tramsigheter mellan rummen. Det andra får vänta en liten stund.

22 kommentarer till “Att inta soffan.

  1. Härligt! För fy faaaaan vad det blåser man dör ju lite varje gång man går ut!
    Ska bli kul att resten av hemmet! Och så vill vi(jag) ju se hur det går med lapptäcket! Och sen vill vi veta hur det går för Svåra Lena och Slåpåfolkmedpinnarmannen. Och sen så vill vi veta om ni ska ta reda på könet på bebebebisen. Sånt vill vi veta väldigt gärna 🙂

  2. Ååå härligt!!
    Helgerna i soffan är ju som jag redan sagt. DE BÄSTA!

    Tänker slänga mig i soffan under täcket jag med nu. Och hoppas att min huvudvärk släpper.
    Fast jag tar med mig en bebis i brist på hund, och hoppas att det värmer lika bra 😉

  3. Har nu kollat på bilder från ert hem…
    Som jag sagt tidigare, jag flyttar in när som helst. Eller så få jag låna dej och du får komma hit och hjälpa mig få ordning på detta kaos vi kallar hem.

    Massa kramar till dej

    föresten kallas torsdagar för svensson fredag i norge bland byggarbetare 🙂

  4. Ser fram emot bilder från ert underbara hus! Jag fick lite inredningsångest när jag såg ert hus, jag blev helt förälskad i er stil och sitter och kliar mig i huvudet och funderar på hur jag i smyg sakta men säkert ska försöka ändra på en del här hemma utan mannen märker något…. 😉 han e inte helt med på mina idéer ibland…haha!

    Kram på er där i soffan!

  5. Ni har ett alldeles fantastiskt hus. Otroligt vackert och smakfullt.

    Jag har sedan jag började läsa din blogg förstått att en hund skulle vara det bästa för mig som alltid är frusen. En gosig hund att alltid få värme från. Synd bara att jag är så allergisk…

    Ha en mysig kväll!

    1. Emma! Köp en pudel! Bästa bästa grejen! De små (typ toy och dvärg) kan man använda som halsvärmare och de lite större modellerna funkar perfekt som manssubstitut då de gärna sover sked..
      Ingen allergi så långt ögat når, vi har både astma och pälsdjursallergi i familjen men det är inga problem…

        1. S: Ahaa! Men jag vill ju så gärna ha en bullterrier som heter Bodil… Ska fundera på pudelrasen, tack för tipset!

          Emma: Tror hon menade mig 😉 hihihi!

  6. Passa på att ligga i soffan, innan du vet ordet av är det någon annan som ropar och stunderna i soffan blir otroligt få. Och plötsligt har livet ändå på något vis blivit lite bättre!

  7. När jag steg in i Ditt hem via bilder igen, blev jag som förälskad i Ditt Korsikaturkosa skåp. Vill ha, om den lockige skulle tröttna på akut buk o.dyl. och Ni inte vill ha skåpet längre så finns jag, trolig köpare……
    Ha en skön torsdagskväll!
    Kram

  8. vilken otrolig fin smak ni har! Huset ser så mysig och stilful ut! Tack för att få kika in!
    Ha en fin fredagskväll trots snö!
    Ute

  9. Det låter som en riktigt bra start på den kommande helgen och ja, gärna mera foton från ert fina fina hem! 🙂 Ha en fin helg, kram/jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg