Att nästan somna.

Nu har jag legat en timme på rygg i soffan, nerklämd bredvid mannen och med Tookas huvud på magen och tittat på Fringe och blivit kliad i håret och försökt hålla mig vaken. Men nu är jag så varm och mätt och avslappnad att andetagen blivit för djupa och ögonlocken för tunga att hålla uppe, så nu tar jag min familj och mitt duntäcke och tassar en våning upp för att avsluta kvällen på en värmemadrass framför ytterligare ett avsnitt och med ytterligare cirkelrörelser i hårbotten.

Så sov gott, fina ni. Vi läser varann imorgon igen.

11 kommentarer till “Att nästan somna.

  1. Sov gott! Det är tunga ögonlock här med, avnjuter Vetenskapens värld som ikväll handlar om barns språkutveckling innan dags för kuddläge..

  2. Låter som mina Fredags kvällar. Har etablerat en rutin som är så njutningsfylld för mej att jag vägrar tacka ja till diverse inbjudningar, för vad kan vara mysigare än att krypa ner i soffan under duntäcket efter middagen till ett avsnitt av Mord i sinnet, och efter det dåsa bort med en spinnande katt på magen och en på soffryggen precis vid huvudet?
    Fast vanliga veckodagar kan vara ljuvliga dom med… Igår snusade Den Blivande mej i nacken när vi krupit i sängs och viskade att detta är det bästa på hela dagen, att bara få hålla om mej. Ljuvliga män vi har va? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg