Att efter-jobbet-umgås.

Jag och Camilla firade att dagen var slut genom att gå till Redfellas och sitta nersjunkna i deras skinnsoffor och dricka smoothie och prata om för mycket jobb trots att det nog egentligen var meningen att vi skulle prata om något annat. Hon är en såndär liten sparvliknande kvinna med stora handrörelser och ett smittande skratt; hennes page rör sig i takt med att hon pratar och allt hon säger understryks med gester och levande ögonbryn så det är som ett litet skådespel i sig själv att se henne. Jag tycker om sånt; när hela människan är med i en diskussion. Inte bara orden.

Och nu har jag kommit hem och ska duscha av mig dagen och förbereda mig inför imorgon när det blir Linköping igen och ytterligare timmar på ett X2000 som luktar kål (varför? varför gör det alltid det?) och ytterligare möten med såna jag tycker om och som har ljusa kontor med för stora fönster. Men först ska jag försöka klura ut vad det är Tooka vill, för hon sitter demonstrativt bredvid mig med blicken stint fast i mitt ansikte och pratar alldeles fasligt mycket. Jag ska spela in det där någon gång; hennes snackande, och slänga upp det här på bloggen så att ni får höra. Det är som en blandning mellan rapande, råmande och mansskratt. Hursomhelst.

Dags för en tisdagskväll där jag går in i vecka åtta och skapar hjärnaktivitet i magen, minsann. Busy, busy.

11 kommentarer till “Att efter-jobbet-umgås.

  1. Verkar vara en bra avslutning på arbetsdagen att softa m smoothies!!! Jag hade gärna gjort just det men är fortfarande dragandes med en envis förkylning som kan vara influensa eller bihåle inflammation enl fabror doktorn idag!
    Kul med hundar som ”pratar” jag har en själv! M

  2. Hej!
    Jag har ingen aning om hur jag hittade hit men nu har jag stannat i två dagar. Fina bilder och hundar gör mycket, tror jag 🙂
    Jag är på slutet på vecka tjugotvå, så det ska bli roligt att följa din graviditet.
    Med vänlig hälsning! /från norrland

  3. Bilderna dina är så tokigt fina! Tooka är liksom mitt i en mening när du fotar:) Väntar också ivrigt på film! Men nu skall jag rota igenom frysen efter Ben & Jerrys och ta plats i soffan bredvid han som doftar bäst. God natt!

  4. Men man får ju ett luktsinne långt ut över det vanliga då man är gravid….det blir lätt förmycket liksom….
    Och ett film klipp på lillTokan det ser jag fram emot.
    kram

  5. Hahaha! Vår gamla boxer brukade också konversera på samma sätt, helt det bästa! 🙂 Men blir jättekul att se video-klipp på Tooka! Har förresten aldrig tidigare kommenterat fastän jag mycket flitigt läser din blogg. Nu ville jag helt enkelt bara skriva ett par rader till dig. Din blogg är en så ljuvlig feel-good-blogg och dina bilder helt sagolika och underbara! Grattis till graviditeten förresten! Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg