Att ha haft en tisdag.

Och så har ännu en dag gått jag sa ju att de skulle gå fort, dagarna, och jag är hemma igen och trängs i soffan och klappar magen som är riktigt nöjd efter att ha ätit en pizza och en ansenlig mängd lösgodis – och utanför är himlen fortfarande duvgrå av det sista ljuset och då är det ganska skönt det där med sommartid ändå.

Och imorgon flyger jag till Stockholm igen, bara upp och ner över dagen, så snart behöver jag släpa mig upp till övervåningen och krypa ner i världens skönaste säng och vänta på att mannen ska komma upp så att jag kan få stoppa in handen i hans hår (som jag alltid gör) innan jag på riktigt kan somna. Det är konstigt det där; en handfull lockar och jag sover som ett barn. Men det är samtidigt det vackra med livet. Rutinerna.

Så godnatt och sov gott och tänk! snart är det fredag och snart är det vår och inom en inte allt för avlägsen framtid kommer ni att kunna gå barfota utan att frysa om tårna. Det, ni.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha haft en tisdag.

 1. Barfota låter ju mums. Fast det första jag tänker på är att jag måste boka tid för fotvård 🙂 Vill ju inte skrämma ihjäl nån känslig människa…
  Nödgas väl säga ok till det där med italienare då. Lite coolt om du kommer gående o har dem i storleksordning i bredd bredvid dig, från Sigge till råttan. Lite förtjust i den där crazy dog woman-tanken måste jag erkänna.
  Sweet dreams!

 2. Rutiner gör våra liv, får oss att känna trygghet. Här finns oxå någon som inte kan somna utan en handfull lockar, han är tre och lockarn sitter på mig…. Tror nog han är LITE mera oaktsam med mina än du är över mannens 😉
  Barfota, underbart! Vi pratade om det igår Benjamin och jag, när vi traskade i skogen, att snart kan vi gå ut utan skor, i T-shirt och shorts…. LÄNGTAR
  Kram

 3. Våren är verkligen efterlängtad! Att gå på tomten, känna gräset under fötterna och med skit under naglarna påta i rabatten – längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *