Att ha söndagssol.

Och så kom solen. Detta firade vi genom att åka in till Malmö och äta mjukglass och handla lite nytt ID-smink och strosa i Hansas babybutiker och leta efter barnsängar. Det är en helt ny värld som öppnar sig när man är gravid; det finns åkpåsar och nattlampor och babygym och de vackraste leksaker man kan tänka sig och både jag och Scout Valiant gick runt med något girigt i blicken och klämde på utbudet. Det ska bli riktigt, riktigt roligt att få ge sig i kast med ett barnrum.

Efter en smoothie på Redfellas är vi nu hemma igen och ska ge oss ut i trädgården och försöka hitta den perfekta platsen för ett utemöblemang. Det blir påskens projekt; att hitta och frakta hem och pynta upp och sy dynor till ett passande bord och stolar; jag vill ha något vitt och gammalromantiskt som kan få stå och se skört ut bland mina pioner i sommar.

Detta är, verkligen, den bästa tiden.

11 kommentarer till “Att ha söndagssol.

  1. ni har ju absolut den perfekta söndagen! här är det valsöndag och flaggan i topp men man blåser nästan bort där ute, stormvarning nästan. iaf för lilla stackars jewel 🙂

  2. Har just hittat till dig blogg – måste säga att du skriver underbart.
    Jag själv är i vecka 14 och skrattade högt här hemma åt din utläggning om att försöka ta reda på hur det ligger till med pizza och ”mögelost”.

  3. Vet inte om ni hittade någon barnsäng, men vi köpte vår från Hästens i Hansa, ett litet tips bara. 🙂

  4. Vi har också börjat titta lite på sängar…. Det är verkligen svårt. Speciellt eftersom man inte vet hur bebisen kommer bli, den kanske vägrar ligga i egen säng? Köper man en spjälsäng vill den säkert ligga i vagga och vice versa.

    Hittade ni någon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg