Att vara hemma igen.

Så var den här arbetsdagen slut och jag har landat hemma igen och det doftar grill i hela trädgården och solen ligger snällt över gräset. Idag ska jag gå över mina spirande såstjälkar med vattenkannan igen; de sticker upp precis överallt nu och det gör mig barnsligt förtjust trots att jag som sagt inte har det minsta minne av vad det är jag har planterat eller var och jag petar lyckligt i krukor och rabatter och känner mig som Moder Jord. Minst.

Men först ska det bli mat eftersom både jag och Bönan är galet hungriga, och ikväll planerar jag att sätta i mig en stor bunke av Veckans Största Craving (flingsaltsströdda körsbärstomater i balsamvinäger) framför ett riktigt spännande avsnitt av Criminal Minds Suspect Behavior medan hundarna snarkar lätt i soffan och mannen prasslar med Villaägarna (som får honom att känna sig extremt vuxen, han gillar det).

Ja. Körsbärstomater, nygrillat och vinthundssnarkningar. En onsdag att tycka om.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att vara hemma igen.

 1. Mmm, det låter som en helt ok onsdagefterjobbet… Själv sitter jag med morgontidningen (den hinner jag aldrig läsa när man ska…) och väntar hem mannen som är grillansvarig. Jag har gjort kall ädelostsås till karrén. Så jag klarar mig nog idag också! 🙂

 2. Sjysst craving! Här har vi haft besök av flyttfirman som gett oss offert på flytten och jag längtar enormt mycket efter att få påta i trädgården, precis sådär som du gör, särskilt som solen skiner och träden börjar bli gröna.

 3. han är så fruktansvärt vacker, den där sigge.
  och när ni ska resa bort, du och mannen, då kommer jag och vaktar hus och hundar åt er. och vattnar i dina rabatter. i promise. då säger vi så!

 4. Åh vad härligt det lät! Jag kunde nästan känna grilldoften och känna gräset under fötterna..fniss.
  På tal om flingsaltströdda saker och cravings, så har även jag en sådan för tillfället.
  Men nej det är inte tomater utan Edamamebönnor som slukas i stora lass.
  Finns liksom ingen botten när det kommer till det.
  Fast det ska ju vara nyttigt med Edamamebönor så vi mumsar på:)

  Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.