Att ha bestämt vecka.

Ja. Äntligen har vi lyckats bestämma när vi ska åka. Om allt går vägen med jobb och pensionat och sånt så åker vi iväg och doppar tårna och bönan i medelhavet vecka 21. Bara en veckas värme och batteriladdande och frukostar på en solhet uteterass och planlös shopping. Vart vi ska åka har vi inte riktigt bestämt men jag längtar ihjäl mig lite redan nu. Först ska vi bara ta ett ultraljud i vecka 19 (pojke eller flicka?) sen kan vi packa väskan och åka fredagen veckan därpå. Bara en vecka, sen klarar jag mig till hemmasemestern då jag ska slöa runt i trädgården med hundarna och njuta av att vara husägare.

Men. Det är några veckor kvar. Idag har jag slutfört fyra hela bönan-månader och går in i min femte, en omtyckt återförsäljare kommer på besök och jag ska guida runt dom i både staden och på kontoret, och sen – senare ikväll – kan jag komma hem till mina balsamvinägertomater igen.

Men först; en stor is-chai vid skrivbordet och någon timmes effektivitet innan de kommer.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att ha bestämt vecka.

 1. Jättebra att ni åker – det är så himla gött att ladda batterierna tillsammans (speciellt när stora ting väntar)! 🙂

 2. Härligt det låter! Spännande att ni ska ta reda på vad det är för böngrodd som ligger därinne.

 3. Fyra månader? Har du redan grott bönan i fyra månader? Jag hinner inte med tiden längre. *suckar*
  Åh vad jag blev avundsjuk nu – semester. Jag vill också komma bort från vardagen lite.

 4. Åh vad härligt det låter! Jag längtar efter den gemensamma ledigheten nu. Bara vara hela dagarna. Åh, jag LÄÄÄNGTAR!

 5. Åååå… Jag får stå mig ända till vecka 24 innan det blir en vecka i solen… 😉

  Spännande med ultraljud…. 🙂 Men jag lät det få bli en BIG SURPRICE till förlossningen… Första ggr blev det vad jag trodde, en liten gosse… Andra gången var jag HELT inställd på en gosse till, så dom fick vänligt upplysa mig TVÅ GÅNGER att det var en liten flicka! 😀

  Ha en härlig dag! Kram Carin

 6. Härligt med bönan och så fort det går, kul att man kan se hur stor hon/han är just nu härinne. Min äldste pojke kallade vi för Kalle-Greta! Hoppas Ni hittar ett superresmål!!
  Kram

 7. Å vad härligt med solsemester! Vi åkte två veckor till Karibien när jag var gravid i v 18-19 och det var precis hur skönt som helst.
  Nu, i v 33, är man inte riktigt lika sugen på att resa längre så passa på! 🙂

  Ha en fin dag!

  Mvh /Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *