Att ha fredag.

Oh yes. Idag är det fredag och Den Berömda Fredagsfrukosten och jag är sugen så jag håller på att dö. Sådär såg den ut förra fredagen (men då var det förvisso påsk och vi gick lite bananas) fast det brukar inte vara så långt ifrån. Kan vara en av veckans höjdpunkter; att sitta ner tillsammans och fnissa och vräka i sig nybakade frallor och försöka komma på vilket ord på p som får fröken K att bli högröd och ropa la la la samtidigt som hon slår sig själv för öronen.

Igår var det full fart hela dagen; den var rundguidning och möten och sen avslutade vi det hela med några timmars middag på Lilla Torg där vi satt under gasolvärmarna och åt gigantiska rabarbermarängsvisser och pratade och i brist på vin drack jag ungefär fyra liter mangojuice vilket fick mig att nästan skvalpa hem vid tio-tiden och stupa i säng illamående och mangoförgiftad. Idag blir det lite mer möten och lite resebokningar inför nästa veckas flängande, sen kan jag ta fredag och komma hem till min man och måla klart huset så att det äntligen står fullt färdigt på söndag.

Helg redan, alltså. Var tar all tiden vägen?

16 kommentarer till “Att ha fredag.

 1. Jag är SÅ glad att det är fredag, var så sjukt trött i morse att jag inte ville kliva upp. Det ville inte yngsta sonen heller, kändes grymt att tvinga upp honom när jag mest av allt ville gona ned mig i hans säng med sällskap av fyrbening. Men i morgon – DÅ! 🙂

 2. Å som jag har njutit av den här veckan på ett jobb jag stormtrivs på. För mig kom helgen nästan lite för fort 😉 Får man säga så?

 3. Era fredagsfrukostar ser ju helt fantastiska ut…inga lediga tjänster?

  Men åååh, middag på lilla torg, jag ÄLSKAR lilla torg och resten av Malmö (eller de delar jag sett) också för den delen…

  Lycka till med målningen i helgen!

  Kram

 4. Happy Friday snygging!

  Vilken fantastisk maffig frukost:) Måste bara skriva igen att jag verkligen tokgillar din härliga Frublogg! Du får mig att le flera flera ggr om dagen, stort tack för det!

  Önskar dig och bönan och arbetskamraterna och den lyckligt lottade läkaren en uuunderbar Fredag

  KRAM

  P

 5. Malmö är en mysig stad. Var där för ett par år sedan när barnen var små och bodde på Rica Hotell som ligger på Stortorget. Barnen blev överlyckliga kommer jag ihåg när de såg dem fina rummen. Vi gick även förbi Lilla torg med alla mysiga uteserveringar, just då var det inte läge för att själva sitta där. Barnen var små och trötta och vi skulle till Köpenhamn dagen därpå.
  På mitt jobb har vi måndagsfrukost och fredagsbulle 🙂

 6. ÅHHH JJAAAA! Det är fredag igen och bröllopsyra i luften! =D

  Vilken fredagsstämning! Två vackra människor ska få säga ja till varann idag med hela världen som åskådare och vittnen.

  Ikväll ska vi käka thaimat. En liten uteservering inte långt borta härifrån. Jag längtar såå!

  Ha en finfin fredag du bönan mannen och go hundarna!

  Kramen =)

 7. Oj, ja den frukosten gick inte av för hackor! Helt i klass med den som serveras på Grand Hotel i Stockholm. <deras frukost tycker jag håller absolut världsklass, så bra jobbat där!
  Om jag är avundsjuk på din frukost så är jag det definitivt inte på ditt stundande måleriarbete. Men sånt är livet, en blandning av lyx, lite vanligt, lite kul, lite trist, lite pest men mest lycka och glädje ändå.
  Idag är jag lycklig för att solen skiner, jag är frisk, min man kommer hem från Stockholm ikväll och i helgen ska vi se till vårt snart färdigrenoverade hus i Båstad!

  Ha en trevlig fredag!

  Mrs G

 8. Ja, tiden går försvinnande fort. Tänk att det bara är 166 dagar kvar av bönbakning. Bara en sån sak.

 9. det är ju nog verkligen att man vill veta vilken arbetsplats som erbjuder denna grymt härliga frukost så att man vet vart man ska söka jobb 🙂 ha en finfin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg