Att vakna bakis.

Nu gjorde jag ju inte det, såklart. Vaknade bakis, alltså. Det var inte så att jag korkade upp vinförrådet igår och röjde loss och hade ett eget litet party eller så, men det kändes nästan som om jag gjort det i morse när klockan ringde. Vaknade tung och med bomullshuvud och visste inte riktigt var jag befann mig, och hundarna var lika trötta dom; alla låg kvar tills vi nästan fick dra upp dom för att hinna iväg. Bakisonsdag, helt enkelt.

Men nu är jag vaken igen och på gott humör och mycket är tack vare den här.

Men kärlekens makt är stor som ni vet
först var hon kall men sen var hon het
först sa hon nej, och sen sa hon ja
därefter blev allt som det skulle va

Cornelis har koll på läget, det måste man säga.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att vakna bakis.

 1. Cornelis gillar jag – speciellt hans tolkning av “I mina kvarter” – lyssna på den! 🙂
  Mysigt foto på mysig hund! 🙂

 2. Vad konstigt, exakt som jag då. Inte heller druckit en ynkaste droppe, vilket jag nästan aldrig gör för den delen. Helt sjukt att man kan vakna upp och känna sig bakis då.
  Tycker man.
  Får se om det hjälper med att ta en power walk, förhoppningsvis ramlar delarna i kroppen på rätt plats igen då.

  Ha en fin dag!

  Mrs G

 3. Ha ha! Jag vågar knappt tänka tanken på hur jag skulle må, om jag skulle “gå loss” på riktigt! 😀 Är väldigt måttlig nu förtiden… Nästan på snudd till “tant-varning”… 😀 Men jag orkar helt enkelt inte förspilla en hel dag på att vara bakis…. 😀

  Kraaam Carin

 4. Åh, kan det varit värmen i går kanske? Jag kände mig nästan lite sjuk ett tag…men å andra sidan har du ju nyss besökt värmen på semestern? Ja, jag bara spekulerar.

  Ha en fin dag!
  L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *