Att bedriva en räddningscentral.

Ja-aaa… Vad säger man? Här är det; skåp nummer vad-kan-det-vara? i ordningen, mitt senaste räddningsprojekt, min nyaste hjärtesak.

Suck.

Det är så vackert, men inte bara vackert – det är så fasligt stort och jag hade visst missbedömt storleken lite så här sitter jag nu och har inte en aning om vart tusan det ska få plats. Sen. När det är färdigt. Och så har det en fin färg i sig själv men är så illa eftersatt att det tyvärr måste målas, trots att det tar emot lite. Och det vackra mönstrade glaset måste lyftas ut och ersättas med något annat. Och jag har fortfarande. ingen. aning. om. var det ska få plats.

Men det får bli ett senare problem.

Nu börjar jag helt enkelt med att rusta upp den här sargade själen och sen får vi se hur det slutar. Och jag måste verkligen sluta skåpa. Ja. Det måste jag.

nångång

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “Att bedriva en räddningscentral.

   1. *s* Jag är ingen skokvinna, jag har inte så många skor att de skulle kunna fylla upp den här jätten!
    Kram

   2. Såg ett vitrinskåp med skor i nyligen på någons blogg: Skitsnyggt rent ut sagt. Fick ha-begär direkt! Jag röstar JA!

    Visst är det ett problem o riktigt trist när man het enkelt inte får plats med mer fast man så gärna vill och inte har nått att slänga ut längre heller!? Tror det kallas i-landsproblem 😉

 1. Det skulle passa perfekt i mitt kök… med alla mina böcker i… men jag skulle inte ha råd att varken köpa det av dig eller transportera det från Malmö till Dalarna…
  Jag får helt enkelt drömma om att själv våga rädda ett skåp…

 2. Ååååh, fynd! Blir ju sällan mindre tjusigt efter att du rustat upp det heller!
  En fråga från en som knappt entrat skåne; jag ska på road-trip nästa vecka: skanör-skillinge-karlskrona. Verkar bli halvtrökigt väder så därför undrar jag om du/ni har något tips på vad man hitta på? Affärer, mathak, loppisar?
  By the way, jag har Tooka som bakgrundsbild på datorn nu (den när hon blir kliad med den där huvudmasseraren- plutt!)
  Kram finisar!

 3. Men vart hittar du alla dessa fantastiskt vackra möbler? Om du inte kommer på vart det ska stå så kan jag säkert klämma in det här hemma hos mig. Inga problem!;) Kanske hönsnät istället för glas?
  Lycka till med detta fina projekt.

 4. Du kan ju ha en egen liten ”lant affär” der du selger skåp (nymålade)? eller selge dem over nettet…. Alternativt bygge en friggebod så stor at den oveskygger naboens og samle skåpen der?

 5. Haha! jag är likadan fast jag ”räddar” cyklar. Har nu 2st och idag frågade Mamma om jag ville ha hennes gamla sunkiga cykel med punka på båda hjule – självklart sa jag! samtidigt som jag tittar på en splitter ny Trek cykel :S
  Misstänker att jag får skaffa lite fler ben snart alltså och aldrig avslöja för grannarna att det är jag som tar upp all cykelplats i garaget…

 6. Så fint! Jag röstar på leksaksskåp till Leo, det skulle ju tom kunna vara öppet in till hyllorna utan glas eller med skjutdörrar?

  Ska bli kul att se vad du hittar på.

  Kram!

 7. Aha…du kör lite längre än jag 🙂 ska kolla men risken finns ju att jag finner allt fiiint långt uppe i landet och kommer att gråta söta små krokodiltårar till maken..så kanske:)
  TACK som vanligt:)

 8. Det här börjar bli jobbigt, jag letar efter skåp och du verkar bara snubbla över dem? 🙂 Om du inte vill ha det så skulle det passa fint i mitt syrum, det lär nog svälja alla mina tyghögar, burkar med band och stuvbitar.

 9. Åh, vi har också fått hem skåp som måste räddas! Fast det är skåp med bokhyllor ovanpå (vi har ett hörsnkåp också, men det behöver bara torkas av lite). Att leva med en nästan-hundraåring ger en del fula rollatormärken.

 10. Tyckte Lingon hade en lysande idé med leksaksskåp till Leo. Eftersom det är så stort får du ju plats med vackra barnböcker också. 🙂
  Jag hade nog satt in ett vackert tygstycke istället för glaset.
  Du får mig att önska mig ett nytt hem.

  1. Ja, men jag har ju snedtak på hela övervåningen = inget högre än 70 cm får plats, och detta är 130 högt, typ. Och där nere har jag ingen plats kvar som kan svälja ett skåp av den här bredden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *