Att försöka ge en rättvis bild.

Oj vad mycket frågor jag fick om en klänning som bara råkade hänga med i en bild! Men det förstår jag i och för sig, för det är en fasligt tjusig klänning som dessutom är väldigt skön att lulla runt i. Och jag vet själv hur svårt det kan vara att föreställa sig själv i något man ser på en butikssida på nätet, så here we go!

Bilden ovan har jag tagit från Nelly.com och det är alltså såhär den ser ut. Ja, alltså, på en modell då.

Jag är inte lika hungrig som den här tjejen, och om man är lite mättare så ser klänningen ut såhär:

Nu är jag ju ganska preggo och 163 cm lång och jag har valt storlek M/L i min – och den är som sagt extremt lullvänlig, kanske bara aningen stor över albatrosstuttarna. Dessutom har den resår i ryggen så den sitter inte åt sådär att man får muffinseffekt, ni vet. Vad som dessutom kan vara bra att veta (och som kom som en liten surprise för mig) är att det är paljetter i det där vita fältet där fram, och pärlor längs med bystlinningen. Inget supersparkly men tillräckligt för att man måste vara ganska gala för att ha den på sig på jobbet. Dock är den perfekt för att gå ut och käka i eller hänga på krogen eller vad man nu gör nu för tiden.

Men klänningen? Den hittar man här. På rea och allt, minsann!

Hoppas det hjälpte.

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “Att försöka ge en rättvis bild.

 1. Tack för att DU provade klänningen också. Då fick även jag lust att köpa den. Nu fanns det bara S/M kvar så vi får se om den passar 😉

 2. Jag föredrar också klänningen på en mätt flicka. 🙂 Du är så mycket snyggare i klänningen än modellen.

  Klickade in för att se om jag kunde köpa den, men nu var den slut. Fanns bara S/M kvar. Attans också!

  Ha en fin kväll!
  /C

 3. På riktigt är klänningen mycket snyggare på dig än på modellen! På modellen ser den blek och tråkig ut (hur kan nån bli shoppingsugen?), på dig är den helt underbar. Du är så fin!

 4. Ljuvligt vackra DU! Tusen gånger finare än modellen, så de så.
  Det är nästan så jag önskar jag var gravid igen så jag fick fylla ut min nyinköpta maxiklänning också. 😉

  Kram kram
  Jeanette

 5. Åh vackra preggo! Gillar din blogg,gillar stilen! Min favoritblogg sen några månader tillbaka! Km du inte skriva mer om era vackra hundar? Kanske du redan gjort och jag missat de!? Kram

 6. Verkligen en toppen preggoklänning! Den ser härlig ut att gå runt i och lulla. Klart man ska klä sig så snyggt det bara går även när man är gravid. Svårt men det går om man är ihärdig. Ja för alla utom mig som är stor som en flodhäst när jag är gravid. Toppenfin klänning!

 7. Du är ljuvlig! Jag. Måste. Ha. Klänningen. Finns det nån som har klänningen i storlek M/L som vill sälja?! Den fanns ju inte kvar i den storleken på Nelly.com… Hjälp!!

  1. Kollat runt lite snabbt på nätet och inte hittat någon M/L, men du ska veta att M/L är stor i storleken. Jag är sju månader gravid och har nu albatrosstuttar i storlek D – och den här klänningen är aningen stor för mig (och mycket töjbar i och med resåren i ryggen). Så jag skulle tippa på att den här lätt kan användas av någon som normalt har L-XL, om man nu inte har dunderbröst.

 8. Underbar fin på dig (jämfört med bara halvfin på den hungriga modellen).
  Du borde få procent på försäljningen, för tack vare dig måste den minst ha fördubblats! 🙂

 9. Wohow! Snyggo! 🙂 Måste bara säga att din blogg är guld värd. Du piggar alltid upp vardagen och dina hundar är så otroligt ljuvliga! Förresten, du har nämnt nån gång att du rider (såklart inte nu då du är gravid) och ett inlägg om det sku va skoj att läsa 🙂

  1. Det stämmer! Jag rider dressyr och det är något jag kan sakna nu under graviditeten (är inte riktigt bekväm med att rida när jag är preggo). Kommer absolut inlägg om det när jag kan börja igen 🙂

 10. Äh! Vad sjutton, jag beställde den storleken som fanns. Antingen passar den eller så får jag väl sälja den vidare. Man måste våga chansa 🙂 det kan ju bli hur bra som helst! Tack för tipset! Och tuuuusen tack för din blogg! Hela du är ljuvlig! Stor kram

 11. Emma du bär upp klänningen mkt bättre än vad modellen gör!

  Om du vill sälja klänningen när du inte är preggo längre så är jag spekulant! 🙂

  Kram

 12. Nämen otroligt tjusigt!! Tror att jag måste slå till jag med, hur skulle man kunna vara utan en sådan klänning lixom 🙂 Tack för tipset!

 13. Tack snälla för tipset! Blev så inspirerad av dina fina bilder att jag slog till på denna och jag är sååååå nöjd! Visar upp den på bloggen idag. Absolut mycket finare på dig än på den hungriga ;-D modellen.
  KRAM!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *