Att göra samma lika.

Eftersom alla andra skriver om H&M-katalogen får väl jag också göra det. Jag gillar den! Jag tycker om det där engelska, lantliga tweediga och det är ungefär så jag vill lulla runt i höst. Problemet är väl bara att jag kommer att se ganska så nyförlöst ut i höst och det är nog svårare att klä något nyförlöst än att klä något preggo tror jag. Men vi får se. Just nu sitter jag iallafall här i min ensamhet och dricker te och bläddrar i katalogen och hummar för mig själv.

Vad jag däremot inte sett någon annan skriva om och som slår mig med full kraft vad det gäller den här katalogen är det där jäkla gapandet. Överallt, på varenda sida, gapas det. Det är framförallt den blonda bruden som verkligen behärskar den här tekniken, men de andra verkar inte sena att hänga på. Varför? Jag fattar det bara inte. Det måste ha varit nån artsy dartsy fotograf som stått där och vevat och slitit i sin basker och vrålat mon ami! ge mig meeeerrr! Gapa! bâiller! bâiller! bakom sin kamera. Jag blev så störd av det där eviga gapandet att jag var tvungen att prova själv. Se om man blev snyggare.

Eh… Nä. Jag ser inte klok ut. Som nån form av undangömd dotter till Hitta Nemo och Elvis.

Kan iofs vara därför det är de där tjejerna som är med i H&M-katalogen och inte jag.

25 kommentarer till “Att göra samma lika.

  1. jag tänkte faktiskt på dig då jag såg _kläderna_ i katalogen – munputandet valde jag nog att missa 😀

  2. Underbart! :O)

    Visst ser det bara för märkligt ut!? Varför inte se mer normal ut???! E de för tråkigt då eller…

  3. Jag bara älskar din blogg du är hel skön. Har fått många skratt men det här tar priset.
    hahahaah.

    kram

  4. Hej fina du!
    Jag har inte haft tid att kommentera förrän nu. De senaste 2 dagarna har jag sträckläst din blogg. Du och dina albatrosstuttar är välkomna hem till mig anytime. Då vill jag slänga mig på soffan med dig, glo på mad men och mata dig med kanelbullar. Minst 25. Jag älskar din stil, din humor, ditt självförtroende och ditt sätt att skriva.
    Men hur fick du nys om mig bara sådär, hann ju inte ens skriva att jag skickat över mina läsare till ditt vardagsrum..?
    Kramar! Mia

  5. Den blonda tjejen kanske vill visa upp sin senaste tandblekning. 😉

    Du är ju för rolig! Hitta Nemo/Elvis… HAHAHAHA!

  6. Dom äter ju. Alla vet väl att modeller lever på luft och vatten? Det är multitasking att äta och stå modell samtidigt. 🙂

  7. Vad skönt att höra att det inte bara var jag som hängde upp mig på det eviga gapandet. Till slut var det bara det man såg istället för kläderna…
    Det kanske är deras sätt att tyst säga ”Feed me, feed me…”. 🙂

  8. Haha! Svinbra imitation 🙂
    Förresten tycker jag också att kläderna i höstens katalog var alldeles underbara. Så snart jag fick syn på kavajerna ville jag att det skulle bli höst. Jag blev till och med så inspirerad att jag drog på mig en kavaj, dock var det lite varmt ute så jag höll på att dö svettdöden. Men åh, tweed, slinkiga kjolar och klänningar och tja…nyförlöst och ammande här oxå ju, well…vi får se hur det blir med beställningarna. 😉

  9. haha precis som om vi springer omkring så i vår värld! Men tyvärr får små flickor som vill ta efter, en bild av hur man ska vara…..och det blir sååå fel….
    Kram

  10. Ja vad ska man säga mer än att det ser ut ungefär som fisk på torra land.
    Som en torsk som inte får luft.
    Du är iallafall söt fast du gapar och står i.
    Tweed och engelsk ridmode har länge varit på tapeten i min modevärld, attans att alla alltid måste härma mig 🙂
    Bara inte min man får nys om det här för då får han starka argument för att inget nytt behöver köpas till höstgarderoben.

    Kram Mrs G

  11. 🙂 bläddrade igenom min katalog först idag! och kan du gissa vad jag såg? inte en massa sköna blazers, inga snygga kjolar, inga fräscha ponchos. bara en massa gapande munnar. så tack för den! får väl ha någon att rita över alla modell-huvud med svart tusch eller nåt och kolla genom katalogen på nytt för att se om där finns något jag gillar. bland kläderna alltså.
    😉

  12. Haha! Härligt 🙂 jag tänkte också direkt på det, vaaaaarför gapar dom??? 🙂
    Första gången jag tittade in på din blogg, efter ett tips. Gillar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg