När katten är borta, del 3.

Varför ligga i soffan när man kan ligga på den, tycker Tooka. Och med ens blir hon ett två meter långt streck med uppsikt över trädgården.

Fast mest sover hon. Såklart.

22 kommentarer till “När katten är borta, del 3.

 1. Hon har verkligen en skön stil när hon sover! 🙂 Min Elsa brukar för det mesta vilja bli så liten som möjligt och rullar ihop sig till en liten boll (med fördel i någons knä). Min setter jag en gång hade sov lite som Tooka. 🙂

 2. Hej!
  Först och främst vill jag tacka för en riktigt härlig blogg, som gör mig lite suckigt avundsjuk, så där. Nu har jag en liten fråga, som jag hoppas att du har tid att svara på. Alla olivträd som ni har inne, hur tar du hand om dem? För överallt där jag läser står det att de ska stå ute på sommaren (vilket inte är något problem, vi har stor balkong) och tas in på vintern, då de ska stå ljust och svalt. 10-graderssvalt ungefär. Annars tappar de alla blad och dör. Så, hur gör du?
  Ha en fortsatt härlig semester!

  1. Hej!

   Jag låter olivträden stå ute för de mesta nu i sommar så att de tar sig litegrann, men mina har klarat vintern inne förvånansvärt bra. Förmodligen för att huset är förbaskat kallt på vintrarna *s* Så jag har helt enkelt bara låtit dom stå i eller vid fönsterna och så har jag sett till att elementen inte har varit i full gång och det har funkat.

   Du får skaffa ett litet och testa med först!

 3. Hmm tycker mig känna igen det där…Min prinsessa brukar också lägga sig på alla kuddarna i stället för i soffan..Prinsessan på ärten.

 4. Hon är för skön Tooka =D
  En riktig livsnjutare som tar vara på varenda stund 🙂
  Tror du dom blir svartsjuka sen när Leo kommit, jag menar han kommer ju ta mycket
  av er tid?
  Jag önskar önskar vi kunde ha en egen Tooka, så bortskämd hon
  skulle bli då 🙂

  1. Jag tror att Tooka kan bli sotis. Tant är liksom så mycket lycka i sig själv och älskar allting smått så henne blir det inga problem med. Men Tooka är ju primadonnan idag och kan nog lätt känna sig förbisedd, så det får man respektera. Vi kommer att vara väldigt noga med att försöka balansera upp det mellan oss så att det inte blir en alltför stor omställning för hundarna. De var trots allt här först 🙂

 5. Jamen våra husdjur är så mycket bättre än vi på att njuta sådär riktigt rejält..
  varför inte ~säger mina i ett samspelt tonläge:)
  Jag har en del att lära av mina i alla fall:)

 6. Ser mysigt ut:-) Alle tips jeg har lest hva gjelder hund og barn er at man må la hundene forstå at barna er over dem på rangstigen, ellers kan det bli problem;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg