Att göra det bästa av värmen.

För att inte helt få värmeslag här hemma packade vi in oss i bilen och åkte till stranden ett litet tag. Bara någon timmes vattenmelonsätande, Leo-exponering (ja ni ser ju själv; han är aningen svår att missa) och vilande i vit sand – sådär som man behöver ibland. Mannen låg i vattnet och frustade som en säl nästan hela tiden, själv nöjde jag mig med att kyla fötterna i vattenbrynet och njuta av vindpustarna – det var på tok för kallt för en fullkroppsdopp och jag var fullt och fast övertygad om att jag skulle få hjärtstillestånd om jag ens försökte.

Och nu är vi hemma igen och molnen ligger hotfullt gråa i horisonten så kanske blir det en sval eftermiddag här ändå. Oavsett ska jag spendera den med att baka kladdkaka och vara lättklädd. Mina två nya favoritsysselsättningar.

17 kommentarer till “Att göra det bästa av värmen.

  1. Härligt att svalka fötterna i denna värme.
    Vilken kula du har nu, såå himla fint!

    Har du någe särskilt recept till kladdkakan?
    Skulle va kul att pröva nåt nytt 🙂

  2. Det gjorde ni rätt i! Ser väldigt härligt ut 🙂
    Vilken fin mage du har tjejen! Använder du något i förbytta de syfte mot bristningar?

      1. Okej, ska lägga det på minnet tills dagen är kommen 🙂
        Tack förresten för alla braiga tips om shopping nere i Skåne! Är nu hemkommen och många fantastiska saker och upplevelser rikare!

  3. Å vad fint med bron – det är något jag verkligen kan sakna här i Uppsala från när jag bodde i Skottland med utsikt över floden Tay och tre gigantiska broar!! (magen var inte fy skam den heller, vilken härlig!)

  4. Vackra bilder, som alltid. Ser riktigt skönt ut att vara vid havet. Jag önskar att jag bodde så där riktigt nära så man kunde ta ett glas gott och promenixa ner till stranden när andan föll på.

  5. Finis!!
    Har tänkt på dig och kladdkaka… Du borde trycka ner bitar med polkachoklad i innan du skickar in den i ugnen. Och sedan, servera med glass eller grädde och polkaströssel eller typ mortlad polkagris… 😀 Tänker mig att det skulle vara YAMMI!!

  6. Ha ha, tänk att fylla i en lista någonstans med intressen, på facebook, en vuxen-”Mina vänner”-bok eller dylikt: Att vara lättklädd… ;P

    Chokladmuffins som man tar ut två minuter före färdigt o proppar i mjölkchoklad, polly eller bara lägger en After Eight på är inte heller så dumt! Mer choklad åt folket!

  7. Jag har inte ens badat i havet i år, men det ska tydligen vara hyffsat varmt. Det var 21 rader i havet igår i Klagshamn där jag ser att ni spederat denna tok svettiga dag. Har ni promenerat i hamnen, den är å mysig? Där känns det som att tiden stått still :O) Vi strosade runt där igår och fantiserade om att ha en båt och en hydda där :O)) Drömma kan man allt :O))
    Kram

    1. Ha ha ha allt är ju relativt. Det var inga 21 grader för mig det kan jag säga *s*
      Hamnen är dunderfin.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg