Att ha en för mycket.

Minns ni min preggoklänning med lite sextiotalssnitt?

Jag hade visst råkat beställa en för mycket från Asos, så nu har jag två. Crazy-cat. Och det skulle kosta lika mycket att skicka tillbaka den typ som jag betalade för den (dunderrea), så tänkte jag att det kanske är någon av er som är preggo och som vill ha den? Ny i kartong, kompis. Ja? Den är fasligt skön.

Den är storlek UK 12 vilket kanske inte säger er så mycket. Men jag har ett midjemått på 109 cm nu (oh la la, jag vet) och den sitter jättebra, kanske bara plattar till albatrosserna en aning. Albatrossmått? 101 cm med BH. Jääääz. Men nu kan ni mäta och se om det är något som kan tänkas passa. Nu har jag ju ingen aning om hur många av er som läser som är preggo men skriv bara en kommentar om du vill ha den, vetja, innan klockan 10:00 imorgon bitti – adress och sånt tar vi sen. Om ni är många som är sugna så drar vi lott. Inga konstigheter.

Nu ska jag äta upp ett kilo jordgubbar till samtidigt som jag ligger i badet och lyssnar på Joe Purdy och sjunger falskt och vickar på tårna. Bästa sättet att fördriva en onsdagskväll faktiskt.

Uppdatering! Nu är klockan 10:00 och jag kommer inte att ta med fler namn i utlottningen. ”Vinnaren” presenteras lite senare idag!

25 kommentarer till “Att ha en för mycket.

  1. Å jag 🙂 men jag är inte preggo utan vill bara ha den modellen för att se om jag kan modifiera den lite till”vanlig klänning” 🙂 så jag är med i dragningen:)
    När det passar frun att dra in till stan å kanske en is~chai så har jag en styck fin:) som bara väntar på att hämtas upp av den som kommer att uppskatta den 🙂 Den ..är det du vet ju:) krameli:) ( kanske måndag eller Tisdag passar frun:)

  2. Hejsvejs någons fru! Jag är själv inte gravid men skulle vilja ge bort denna fina klänning till min goda vän Sara som väntar smått i oktober!
    Toodeloo / Cecilia

  3. Me me! Håller på att förgås i värmen och en fin gravidklänning skulle passa bra med min allt mer växande mage (4 månader hittills!). Att knalla runt i mjukisbyxor och linne är dunder men nu börjar jobbet igen och då kanske man ska se lite presentabel ut haha.

  4. Åh vilken söt! Jag går själv i väntans tider med troll nr 2 🙂 Jag har ca 4 veckor (förhoppningsvis inte mer 😉 ) kvar. Och jag skulle jätte gärna piffa upp mig i en sån fin klänning. Nu på slutet känner man sig mest som en valross.

    Jag har nyss hittat till din blogg och läser den med ett leende på läpparna 🙂

    Mvh Annika

  5. Åh, vad den var fin. Jag fick reda på att jag är gravid för två veckor sen och har inga preggokläder än – denna skulle ju vara super att känna sig lite fin i framåt vintern.

  6. Åhå, äntligen kan jag säga att jag också är preggo. 😀 Tycker att klänningen är fasligt fin, så den vore en dröm att få svassa omkring i!

  7. Och jag önskar att jag var gravid med albatrosstuttar på 101 cm igen:-) sen blev det bara snigeltuttar på 86.
    Kram snygging!

  8. Hej!

    Tänkte bara säga att jag har följt dig ett tag nu och fullkomligt älskar ditt sätt att skriva. Så vackert på något vis. Så när jag nu såg att veckorevyn har sin årliga Blog Awards kunde jag inte annat än att nominera dig till årets guldpenna. Tycker att du är mer än värd den vinsten.

    Sen är jag gärna med i utlottningen av din fina klänning. Fick veta att min svägerska är i 6 veckan och det skulle vara så roligt att få ge henne något så fint.

    Ta hand om dig och din härliga familj!
    Kram till dig och tack för en fin blogg

  9. Du klär dig så otroligt snyggt och fräscht!! Även att jag inte är gravid så tar jag efter tips från dig!

    och du strålar verkligen i din preggokropp!!!

    Tusen tack för en fin blogg och många inspirerande bilder!
    Uppskattas mycket. Fortsätt med det!

  10. Hejhej, här är ett annat preggo som mer än gärna vill svassa runt i finaste 60-talsklänningen och känna mig lite tjusig. Är i vecka 21 och ser inte fram emot att möta senhöst och vinter som en otymplig valross. Men i blå klänning med tights och stövlar kan till och med jag tänka mig att vintergraviditeten känns uthärdlig =).

    Kram

  11. haha, den blir inte svår att bli av med, Emma! Klänningen är jättefin!
    Vilken liten sockertopp med blå ögon, fina bilder med mycket sött i!
    Det blev inget köp på Vindåkra, de hade liksom slut på min storlek ;-(
    Jag tog lite foton, men det var med min lilla kamera så jag har inte kollat kvalitén än. Blir det bra lägger jag upp på bloggen. Det var en mysig liten uteservering!
    Kram

  12. Galet fin! Jag vill verkligen ha denna..fast att jag inte är preggo..men man vet ju aldrig 😉 Går ju säkert att fixa om den så man kan ha den ändå! Så himla fin!! Så jag vill!!!

  13. Oj då, vad fin. Jag är gärna med i lottdragningen. UK size 12 är ca 38-40, beroende på mallen. Lycka till med graviditeten!

  14. Är gärna med i utlottningen! Väntar vårt andra lilla mirakel i september och längtar något otroligt. Om jag vann skulle klänningen komma till användning mycket, både under sista veckorna som gravid (då jag blivit bortbjuden på många trevligheter) samt första tiden som gravid (då man inte vill eller kan ha alltför tajta kläder:)) Tack för en fin blogg som jag har blivit alldeles beroende av! Kram

  15. Hej!
    Jag är gärna med i utlottningen! Ska på bröllop på BF dagen, o har inget att ha på mig…
    *hoppas*

  16. Åååh underbara du! Jag och magen ska på bröllop i oktober och den där klänningen skulle bli perfekt tills dess! 🙂 Håller tummarna hårt, hårt!!

  17. Hej!
    Hittade din blogg genom en kompis blogg och nu tittar jag förbi varje dag! Tycker att du skriver så fint och har underbara bilder.
    Jag är preggo med nr 2 har 6-7 veckor kvar nu och går bara och väntar! Är gärna med i utlottningen av den fina klänningen!
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg