Att spendera en dag med en Elma.

Så. Nu är jag tillbaka efter några timmar med Elma och hennes omänskligt söta dotter på deras innergård – det var precis vad jag behövde, någon timmes tillbakalutat pratande medan det lilla trollet plaskade i en uppblåsbar pool och medan jag praktiskt taget själv åt två liter hallon och jordgubbar. Vi pratade om jobb och kärlek och Elma rökte tunna cigaretter som kom från något som liknande en tampongask, och när jag frågade om det var okey att lägga upp henne på bloggen sa hon då får det vara riktigt fint och gjorde alla grimaser hon bara kunde. Och riktigt fint det blev det, för om det är något den där baltiskan tossan inte kan så är det att göra sig själv annat än vacker.

Och nu är jag hemma igen med elefantfötter och värkande fingrar, men det gör inte det minsta för på tomten har jag en hundpool som väntar på att få plaskas i och i kylen ligger flera liter mineralvatten bara till mig.

Livet är förbaskat skönt, trots allt.

4 kommentarer till “Att spendera en dag med en Elma.

  1. Härliga bilder och hallon….åh!!! Otroligt fina bilder på dottern och nu har du bara 70 dagar kvar…nyss var det ju 99? Hur fort går inte tiden?
    Ha en fin sommarkväll,
    kramar

  2. Naww så fina det är. Tänk nästa sommar har du en liten knodd som badar 🙂

    Jag har precis tryckt i mig en liter hallon. Åhh så gott det var.

    Kram på dig!

  3. Oh my så härligt! Fasiken jag vill också fika med dig och få snygga foton tagna på mig.. ååh jag skulle vältra mig i egoboosting!:)

    Vet du Emma, det är helt okej att du tjatar om att jag är snygg. Det är inte alls så vidare hemskt faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg