Att ha en vinnare.

Så, nu är utlottningen av preggoklänningen klar. För att det hela skulle vara mycket fair och vetenskapligt och metodiskt utfört valde jag att ta lite hjälp här hemma.

Först skrev jag ner allas namn på lappar. Sen kom vi till det viktiga:

Leversnittar! Jo jo. Som jag placerade strategiskt i varje lapp och sen knycklade ihop till små bollar. En leversnitt per lapp, inge favorisering här inte. Och dagens domare?

Tooka. Hon är en hyvens kvinna, inget fuffens här. Det ser ni ju vilket honest face hon har dagen till ära.

Sen; alla lappar i en skål, skålen fram till Tooka. Tooka tog tid på sig kan jag säga. Alla iakttog vi med spänning medan hon rumlade runt med lapparna. Vilken ska vi anse att hon väljer? undrade mannen ängsligt. Den hon tar i munnen, enades vi om. Den hon slabbar ner.

Och tillslut sög hon tag i en av lapparna och vägrade släppa litegrann. Det är därför den ser ut som den gör nu.

Men grattis Mi! Och maila mig din adress så har du alldeles snart en preggoklänning på posten. Hoppas att den kommer att passa dig finfint.

Nu ska jag och mannen packa in oss i bilen och åka och göra något komplett vansinnigt. Alltså verkligen. Så vi hörs lite senare så berättar jag mer.

17 kommentarer till “Att ha en vinnare.

  1. Vansinnigt?! Nu blir jag nyfiken? Vad är vansinnigt? Att sola solarium, just nu när det är sommar. Att bila till Stockholm över dagen och hem igen? Hmmmm. Ska ni hämta ett skåp eller mera möbler att ta hand om….?

    Ja, haha! Jag är jättenyfiken..

    kramar och ha en underbar dag!

  2. Haha, det der kunne jeg ikke gjort med vår hund, den hadde slukt hele lappen (eller alle lappene) før jeg hadde rukket å få tak i den;-) Flinke Tooka!

  3. Wieeee!! Hurra vad glad jag blir, svägerskan kommer bli ursöt i den (om jag nu kan släppa den ifrån mig) 🙂
    ps. plus i kanten till Tooka med den fina smaken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg