Att ha varit på svenhippa.

Ja, idag har jag varit iväg med några av Malmös snyggaste tjejer på svenhippa minsann. Eller Mösexa. Eller vad man nu kallar det när det är två mycket förtjusande pojkar som ska gifta sig och när den ena är en Goran man tycker så vansinnigt mycket om och den andra är från Peru och tar sig för hjärtat och pustar och säger saker som ah corazon! när han blir överraskad.

Goran och Alvaro. Tänka sig.

Vi gömde oss i Gorans väninnas sovrum och vrålade surprise och blåste såpbubblor och tvångskramade det intet ont anande brudparet, och sen blev det skumpa och jordgubbar och tår-torkande ett litet tag innan det var dags att gå vidare. I en studio några kvarter bort väntade skivinspelning av något smörigt som Alvaro försökte ta sig igenom med skakig röst medan Goran sjöng klockrent och skrattade rått om vartannat. Därefter vankades det porträttmålning och mer champagne, och sen skulle alla dra sig ner till stan för fotouppdrag och middag men då var jag och Leo lite för trötta för vidare eskapader så vi kramade alla hejdå och åkte hem istället.

Men såna här dagar, just såna här, bland människor man tycker så mycket om och med så mycket glädje i luften – de är fasiken de bästa.

Och kärlek? Det finns inget finare. Banne mig.

22 kommentarer till “Att ha varit på svenhippa.

  1. Du är en fantastisk person med en fasligt massa fantastiska människor omkring dig. Men svåra Lena tar då priset. Så fort jag ser na på bild vill jag bara hoppa in i bilden. knipa åt hennes kinder och ge na en stooor puss på nosen! Hon ser så förskräckligt sjukt underbar ut!
    STOR kram!

  2. Trodde först att killarna var bröder. 😀 Så lika de är !!! Önska dem all lycka i denna värld!

    KRAM!

  3. Vad kul!! Kärlek är det bästa! japp, bara så där rätt upp och ned=)
    Vilket härligt bröllop det kommer att bli:) Lycka till säger jag till det blivande paret..

  4. Jesus vilka underbara bilder. Har den där veckan i månaden och är redan lite svajig i humöret så jag antar att det är likabra att släppa fram tårarna igen. Har ju redan gråtit några gånger ikväll 🙂

    Som jag sagt förut: I like your blog! Very much, på ren svenska!

  5. EMMA! Vilka fantastiska fina bilder du tagit, mycket tack för att du kom och överraskade oss 🙂 Är det ok att vi använder bilderna på Facebook med ditt namn på?
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg