Att vara glad över att vara hemma igen.

Det finns iallafall två i familjen som tycker att det är fasligt skönt att vara hemma igen. Båda två är vansinnigt enkla att ha med sig när man åker bort, men det är ändå inte riktigt samma sak som att vara hemma tycker dom och tröttheten som kommer när de väl får kasta sig i soffan igen talar sitt tydliga språk. Det tär på krafterna att vara ute på äventyr.

Hur har ni det med vädret? Hela kvällen och natten hade vi monsteroväder med blixtar och åska och regn som trummade så hårt att det överröstade allt annat. Idag är det mest kvavt och regndimman ligger tryckt mot åkrarna men jag hoppas att det ska vara uppehåll för jag ska iväg på hemligheter nu och skulle behöva en regntorr himmel. Det är inte hemligheter för er men det är hemligheter för en person som kanske läser – därför kan jag inte avslöja det. Ännu.

Så nu måste jag leta fram något att ha på mig och se till att kameran är laddad. Men vi ses om några timmar igen. Ta hand om er.

13 kommentarer till “Att vara glad över att vara hemma igen.

  1. Gosiga vovvar, nu skall jag ut på promenad med min vovve, här på västkusten blåser det storm så det gäller att hålla i sig på klipporna! Spännande med hemligheter!

  2. Tack för din fina kommentar hos mig idag = Karma!

    Jag tok tok älskar din hund. Så snart gå jag och köper en lika dan hund som er. Undra vad min lilla nakefis skulle tycka?

    Vi har också regn, regn och åter igen regn. Vi sitter inne och äter lavendelglass och ser på Åsa-Nisse. I väntan på att vädret skall spricka upp igen.

    önskar dig en fin dag!
    kram CC

  3. Vi är också hemma igen efter att ha börjat dagen med hällregn uppe i Uddevalla. Här i Borås är det faktiskt uppehåll, så det är nog inte omöjligt att det blir en promenad med pudeln lite senare. Nu går tvättmaskinen på högvarv och jag har fullt upp att uppdatera mig i cyberrymden. Internet var ju inte så fasligt snabbt där uppe på fjället i Uddevalla 😉

    Ha en fortsatt bra dag! Kram!

  4. Hemmaläge här. Men så snart vi ätit ska vi ut i svamp- och blåbärsskogen och jag hoppas på att kunna fylla frysen med lite av skogens guld inför höst och vinter. Vad är det för tokspännande du ska hitta på då, undrar jag nu?

  5. Men oj vad roligt att du shopapr i min butik 🙂
    Gillar verkligen dina foton! Dina hundar är ju bara sååå fina. Önskar vi hade möjlighet att ha en 🙂
    Här i storstan har vi inte haft en droppe regn på veckor men idag vid lunch äntligen fick gräsmattan o rabatterna ett riktigt åskregn. Nu har det dock slutat igen så jag ska ut o klippa ner en häck som är halvt död. Inte så kul men ändå nödvändigt, och rätt avkopplande. Tillbaks från vår semester så har jag högvis med ordrar att packa iordning för leverans i veckan. Kika in rean vettja när du hinner.

    Lycka till på hemligheterna idag!
    Lina

  6. Skönt att komma bort lite men det är alltid så skönt att komma hem igen:)

    Tok fina du i finfina klänningen, vackrare får man leta efter:)

    Veckorna går snabbt nu..Här går vi in i v33 imorgon(32+0)man längtar så efter pyret nu. Pysslat och fixat i barnrummet i dag, så mysigt.
    Ha en fin kväll.
    Kram Kristina

  7. Efter två dagar i det underbara Köpenhamn så är jag och framför allt mina fossingar glada för att vara hemma… Men oj vilket huvudvärksväder det är idag..fukt och kvalm är inget som ingår i min lista på en Fin Dag! Nope..Hoppas att det bryter ut lite mindre tryckande väder snart=)

  8. Här är det regn…dina hundar är ljuvliga och får mig att längta än mer:) Jo, för nästa måndag flyttar en liten valp in hemma hos oss!!! Kul med hemligheter, är det kanske någon som fyller år…?

  9. Hej
    Har läst din blogg nu ett tag… för det mesta blir det bara trädgårdsbloggar för mig. Men jag gillar din ”skrivstil”, att det häner nått med orden och det gillar jag att läsa. Så kul att göra din bekantskap.

    Sedan att även du kör Hunters till klänning är precis min stil! Jag kör det till allt: bikini, klänning, anything… stylish till tusen. Jag formligen bor i mina Hunters! Love them

  10. Du är såååå begåvad och du har ett så otroligt vackert hem och ett vackert hår.
    Varför är jag inte lite mer som du kan man undra. kanske kan man öva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg