Att glädjas åt mänskligheten.

Visst. Ibland kan man ju undra hur det står till i världen egentligen, när man läser nyheterna känns det ju allt som oftast som om allt är på väg att spåra ur – som om vansinnet har skapat en snöbollseffekt som nu bara går snabbare och snabbare och har glidit oss ur händerna.

Men ibland –

ibland kan man sitta en regnig torsdag på bussen på väg in till jobbet och läsa sin fuktiga Metro och snubbla över något sånthär:

Och då är det som om hjärtat tar ett extra skutt och fnisset får utrymme och jag måste läsa två gånger och nicka nöjt för mig själv och tänka att banne mig! ibland blir det bekräftat. Att det finns något så fint i mänskligheten. Att det finns de där luckorna för människor som skapar ringar på vattnet med små harmlösa kupper och att ringarna får ta sig plats även i mig.

Att det är okej att glädjas åt mänskligheten.

17 kommentarer till “Att glädjas åt mänskligheten.

  1. hahah! gud vad bra! vad glad man blir ibland.. och jag som aldrig läser nyheter av just den anledningen du nämnde.. bara eländig heter och trist och ledsamt..men idag gjorde du mig glad!! tack!

  2. Gött å höra!!!
    Å du, lycka till med budgivningen! Hur som helst så vill jag bara säga att jag tycker ni gör så himla rätt. Kör bara kör! Gå på den känsla ni har och lev livet. Ni ser så galet härliga ut tillsammans. Det om något är inspiration och ger hopp till mänskligheten.
    All lycka!
    Kram 🙂

  3. Lurigt o roligt:) Har nyss hittat till din fiina blogg och fastnat! Tack för trevlig läsning!
    Hälsningar från Värmland

  4. Jag vet! Blev också glad igår när jag läste det där. Och när jag läste att fårfarmning åter lönar sig i mina hemtrakter. Däremot pågår det en fånig debatt i tidningen just nu, där ärkefrälsta vill förbjuda yoga för att det är farligt och man blir besatt av onda andar.. Man blir bara trött. Jag skrev om det igår http://siobhain.papper.fi/2011/08/10/yogadebatten/

  5. Åh så himla bra gjort!!! Mer sånt!!!

    I Göteborg finns det faktiskt en liten tidning som bara skriver om bra nyheter som kontrast till allt det andra. Föga förvånande heter den just Goda nyheter. Det är kanske något för fler tidningar att bli inspirerade av.

    Kram Lotta

  6. Ja det är väl härligt när det finns smarta och sunda människor 🙂
    Jag gillade det så jag delade med mig på fb. Men av ngn anledning var det bara din bild som kom med, inte din länk. Hoppas det är ok. Skrev dock att det var från din blogg jag hittade den 🙂 Är lite tekniskt handikappad…
    Kram Ulrica
    P.S älskar din blogg! är numera beroende!

  7. Klart att det är! Jag fick själv ett litet bevis på det sent som igår.

    Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg