Att vara fredagstrött.

Just nu längtar jag så jag kan dö efter det här; bara att få släpa sig upp för trappan där hemma och krypa ner bland lakanen med en benig saluki fastkilad under ena armen och med preggokudden strypt mellan låren och med fönstret lite, lite öppet så att råkylan sipprar in. Jag hade glömt bort hur trött man blev i sin hej-så-gravida kropp när man arbetar – efter tre veckors semester har jag ju liksom vant mig vid att göra andra saker också. Inte bara jobba.

Men en chai och lite socker på det här så ska jag nog vakna till, och efter en halvtimmes strosande på kullersten och lite lunchshopping av babykläder kommer jag att vara som ny igen. Och alldeles snart är arbetsdagen slut och jag ska hem och äta en god middag med min man och få benmassage och kunna ligga som en padda i soffan och ropa mjööölk! mjööölk! och vifta med ett glas och känna mig som en lycklig säl.

Och just det! Idag ska jag ju dessutom till min BM och få höra att jag är för tjock igen. Det brukar ju alltid liva upp.

13 kommentarer till “Att vara fredagstrött.

  1. jaja, du får si til din BM at du er lykkelig som ikke bor på Afrikas Horn og mangler mat… du er frisk og mett, takk Gud for det;-) og snart er det helg!!

  2. Antar att jag inte ska beklaga mig i samma mening som dig Emma men jag är också dödstrött idag…så himla störigt.
    Huvudet säger ett och kroppen ett annat.
    Lille A är också lite tröttis idag och la sig helt sonika nyss till ro när vi var ute och tog en promenad på Båstads kullerstensgator.
    Hoppas du hittar något fint till lille Leo.

    Kram Mrs G

  3. Sitter också och fantiserar om vår säng som jag lämnade obäddad i morse! När vi är riktigt trötta på fredagen träffas vi i sängen när maken kommer hem. Där sitter/ligger jag och väntar med tacos färdiga. Kanske inte så fräscht att äta tacos i sängen men det är väldigt mysigt och det går ju alltid att bädda om ;O)

    Håller tummarna för att ni ”vinner” huset!

    Kram Maria

  4. Älskar er sänggavel!!! Är den egentillverkad? Har själv en fantasiplan om att göra en sänggavel av späda björkstammar, fast än har det inte blivit av…
    Ha en bra dag!
    /Iva

  5. Så sjukt trött jag med kan jag säga. Känns som om det enda man vill göra just nu är att krypa ner i sängen och sova:)

    Superfin sänggavel:)Påminner om våran som jag precis gjort men som jag laserat med en grå färg.
    Hoppas det gick bra hos BM idag.
    Kram Kristina

  6. Taskig bm. Kanske kam du säga till henne att du i alla fall har en anledning;) det brukar jag göra till folk som kommenterar min vikt. Brukar hjälpa:) kram på dig!

  7. Äh, jag var också alltid för tjock och tre gånger blev det finfina (och lite tjocka) bebisar. Nu är de mellan nio och fyra och ingen är det minsta tjock. Utom jag som kanske förresten är liite tjock fortfarande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg