Att ha världens, världens bästa.

Kärlek är att komma hem (efter en dag full med imponerande mycket sammandragningar för övrigt) och upptäcka att ens finaste, finaste man har bakat kladdkaka och ställt den för att svalna. Och inte bara det; kylen är full av craving-tonic, favoritgodiset står uppställt och i frysen tronar ett paket Ben&Jerrys.

Då är det banne mig så att man vill sätta sig ner på Marrakechgolvet och lipa.

37 kommentarer till “Att ha världens, världens bästa.

  1. Ååååå! Att älska och att älskas är så underbart! Lycka till med allt…jag fortsätter att läsa och inspireras av ditt sätt att skriva…det är så pricksäkert. Tack för det!

  2. Uuuuunderbart underbart! Suveränt att maken ”treat you like a princess” just nu:)

    Tack för att du finns där ute i cyber och gör min dag snygging!

    Yours truly bloggvän

    P

  3. Kan inte Scout Valiant starta bootcamp för män som inte vet hur man visar kärlek?
    Min käre sambo ligger på minussidan, långt ner på minussidan. 🙁

  4. Jag tror min man ska få läsa din blogg ikväll.. Han är givetvis världens bästa ändå.. Men ibland glömmer han av det där DLX:andet (det lilla extra) och något sådant skulle jag behöva komma hem till just nu när arbetslivet känns lite pest…

    1. Absolut, men de är så himla små mängder att jag skulle få bälja i mig Tonic för att det skulle vara någon risk.

  5. Vilken man! Det är så man vill ha det. Idag är det jag som har godsaker som väntar på honom när han kommer hem från jobbet. Saker som min pappa flugit med sig från sin semester. Mums!

  6. Visst är det så bäst att ha världens bästa?!! Min har varit min prins i snart 18 år (OMG) och han är fortfarande världens bästa. Lyckligt lottad!

  7. Vilken omtänksam make, underbart att läsa!!
    Kollar in din blogg varje dag och får mig alltid ett härligt skratt.
    Vi ska också ha en bebis, men inte förrän i februari. Var iväg idag och var lite nyfiken på vad det finns för barnvagnar. Det var inte det lättaste… Får jag fråga vad ni har gjort för val när det gäller vagn??
    Kram och ha en trevlig kväll!
    //Katarina

    1. Vi köpte en Emmaljunga Nitro tillslut; den var så himla nätt och passade oss pygmeér 🙂 Och vansinnigt skönrullad är den, har dragit runt den på grusvägarna här ute och testat.

  8. så himla rart, folk säger att vägen till mannens hjärta går genom magen, jag säger att vägen till ALLA hjärtan går genom magen.

  9. Har rätt så nyligen hittat din blogg och ville bara säga att den är SÅ HIMLA BRA!! Du skriver underhållande med precis rätt typ av humor ”älskart” !!!

    Ang kärlek, så var det kärlek här hemma för någon vecka sen när sambon kom hem från affären med avocado i matkassen, trots att han inte gillar det själv, och utan att jag hade bett honom köpa det!! Helt enkelt bara för att han vet att JAG gillar det =). Då blir man glad ända in i själen!!

    Kram på dig!
    /Therese

  10. Ååååh jag är lite kär i din man.
    När jag berättar för Simon om alla hans fantastiska gester så blir han besvärad och muttrar något ohörbart till svar;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg