Att tänka ”sen”.

Jag erkänner. Jag är en REA-torsk. Så snart det är rea på allehanda hemsidor så surfar jag runt och hummar förtjust och klickar hem en massa saker jag säkert inte borde. Men det är tjejmatte, ni vet, att köper jag denna för 700 när den brukar kosta 1500 – då har jag ju t-j-ä-n-a-t åttahundra spänn! och om man ska få ha någon form av guilty pleasure då är väl inte rea-shopping det värsta. Kan jag tycka.

Enda svårigheten nu är att jag är förbaskat gravid = ingenting som jag i normala fall skulle klicka hem skulle sitta särskilt smickrande alls. Så istället får jag hålla mig till mina empire-skurna kläder så länge och sukta efter sånt jag ska köpa sen, istället. När jag är mindre gravid och mer mig själv igen. Som de här tre sakerna här ovanför som jag har rea-hittat och sagt åååå om. Men eftersom jag inte kan köpa dom själv inspireras jag av vackra Anna-Malin och gör ett collage och njuter av dom på bild iallafall. Och kanske kan någon av er säga åååå åt mig istället.

Ankäggsblå Hunters (tjäna 498 kr), underbart skuren Hunkydory-jacka (tjäna 2799 kr) och pudrig romantikdröm (tjäna 1049 kr). Åh, dessa ljuvligheter!

(Klänningen kanske jag kan… med ett skärp under brösten för att inte bli dunder-rund… hm…. ) Men annars; sen, sen, sen. Nu ska jag och sammandragningarna gå och lägga oss i soffan och titta på film.

19 kommentarer till “Att tänka ”sen”.

  1. Ja, det måste helt enkelt vara så att det följer med den andra X- kromosomen att tänka så för varken jag eller någon annan kvinna jag känner kan leva med tanken på att man kunde ha ”tjänat” massor men lät bli *hemska tanke* Fina saker btw! 🙂

  2. Lyckan var total idag då detta rea freak hittade en ljuvlig finstickad liten tröja på Åhlens för det simpla priset av 29 kr !! Bara så där i förbi farten..

  3. Hahahaha…. Vem är inte det! Vem har råååååd att bara köpa till ordinarie pris? Skall genast kolla in dessa ovan:)!

    kram CC

  4. Jag blir så glad när jag läser din blogg! 🙂
    Kan vara trött och lite sur men efter jag läst din blogg så kan jag inte låta bli att le. Du är så rolig, personlig och härlig -fortsätt med det!

  5. Den där jackan ÄLSKAR jag. Och gummistövlarna. Men. Jag har lärt mig. Tror jag. Jag vet att det kommer att komma minst 100 000 saker till som jag bara ”måste ha”. Så jag håller i slantarna. Lite till. 😀

  6. Vänta bara tills barnklädesrea – det är galet! Där finns verkligen pengar att tjäna! Minns när min man för första gången skulle reahandla när oii startade sin rea på nätet – han var chockad, kläderna gick åt fortare än biljetterna till Springsteen som han sa! Det kräver sin handlare för att verkligen rea -shoppa! 🙂

  7. Ja här tänker man oxå sen… Finns så mycket fina höstkläder jag vill ha men men, det är bara att vänta. Tills sen:-)
    Ha en fin dag.
    Kram Kristina

  8. MUMS!

    Åh jag vart så glad idag när jag var över hos en av mina bästa vänner och såg att hon hade lagt till dig som favorit på datorn. Då kände jag mig delaktig till att ha spridit ”att vara någons fru-lyckan” vidare!

    PUSS

  9. Det tål att upprepas… Hunters passar till precis allt! Bikini, klänning, snyggjeans, naken… or maybe not!
    Fast det var ju då inte så snyggt när jag råka se mig själv i ett fönster när jag klippte gräset tidigare i somras. Hunters, bikini, fullaste kepsen och hörlurar med antenn!! Fast det är ju klart, det var ju inte mina älskade Hunters det var fel på! Stylish!
    Ha det alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg