Att varna känsliga läsare.

Ja ja, jag vet att det finns väldigt mycket som jag tycker är kul – men det här! det här är banne mig det roligaste som finns. Jiiiizez. Damnyouautocorrect är en av de där sakerna som får mig att skratta på det där hysteriska, okontrollerade sättet som oroar hela min omgivning. Därför är det ett gott råd till er känsliga läsare; gå inte in på den sidan när du är på jobbet. Jag råkade göra det misstaget igår och det tog inte lång tid innan jag låg med pannan rakt ner i skrivbordet och skrattade så jag var hundra på att jag skulle sätta igång en förlossning på heltäckningsmattan. Samma sak i morse när jag skulle sätta ihop bilderna ovan; Scout Valiant kom snubblande ut ur duschen och undrade vad som stod på och då var klockan bara lite över sex på morgonen. För att skratta vid den tiden på morgonen krävs det ganska mycket kan jag säga.

Jag vet att jag har tipsat om sidan innan men här kommer den igen; damnyouautocorrect. Kolla bara här. Jävlar i min lilla låda vad det är roligt.

37 kommentarer till “Att varna känsliga läsare.

  1. JAG VEET!! Det är så brutalt roligt, och det bästa är att det-tar-aldrig-slut!
    Lovely… absolutely lovely!

  2. Hahaha, det här är så kul! Gjorde misstaget att läsa på tåget så nu sitter jag här och tokskrattar och alla runt omkring tror att jag är knäpp. 🙂 tack för en bra start på dan!

  3. I know! Läste de där på t-banan förra hösten. Pinsam situation uppstod 😉 Hade lust att visa hela vagnen vad som var så roligt.

  4. Sånt här ääälskar jag! Jag skrattar så att årarna rinner… Och så kom jag att tänka på en annan sak – som fick mig att skratta så jag kiknade – och har letat runt nu i säkert en kvart. Jag vet att jag länkat från min blogg och nu hittar jag det inte men så fort jag gjort det ska jag ge dig länken. Hysterikt 🙂
    Ha en fin dag söta du!

  5. Haha, jaaa, det är så bra! Skrattar alltid ihjäl mig! Har testat det där med att läsa på jobbet. Och det rekommenderas INTE 😉 Förra gången höll jag på att skratta ihjäl mig så jag inte fick luft precis när en kund kom in. Piiiinsamt 😉

  6. LOL
    mina kollegor här i kafferummet tyckte nog jag var lite knäpp, när jag mittiallt satt och fnissade för mig själv här i datahörnet 😀
    tack för en upp-piggning en grå och regnig jobb-torsdag!

  7. Hihihi 🙂 skit också att sidan är spärrad på jobbet här, eller tur kanske för mina kollegor då eftesom jag fick skrattanfall big time bara nu när jag läste ditt inlägg!!

  8. Åh, läsa på jobbet var faktiskt inte nån bra idé 🙂 Försöker hålla skrattet inne, men det resulterar bara i hysteriska skakningar och darrande näsvingar…

  9. Du KAN INTE skriva att jag inte ska gå in och kolla när jag sitter på jobb. Då MÅSTE jag ju det. Satt i lång telefonkö och slösurfade – just som jag sitter och frustar av skratt är det min tur… Fantastiskt kul! Tårarna rinner av allt uppdämt skratt.

  10. Nej, jag tror att jag är ensammast i världen på att inte gå igång på det där, fattar inte det roliga i kråksången, men det är jag det.

  11. Jag har varit där inne och läst fyra sidor. Har ont i mina halsmuskler och magmuskler av allt skratt. Får nog träningsverk imorgon :O)) Vansinnigt kul!

  12. 😀 love it! LOVE IT! Jag har helt samma känslor på den här sidan av vattnet. Sitter oftast dubbelvikt då jag kollar in sidan 🙂

  13. ÅÅÅÅÅÅ vad jag kommer att bli gammal, jag har skrattat så jag fick gå och byta trosor .
    Ja djävlar i lådan vad jag skrattat och min make trodde nog inte att det var sant ,var hade han hittat denna tant ……

    Helena Leo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg