Nämen herregud!!!!

Kikade in på min Analytics och såg trafik från ett ställe jag inte riktigt kände igen, och se på fan:

herregudvadhänder?!

Nu fick jag svallningar och måste gå och lägga mig ett tag.

112 kommentarer till “Nämen herregud!!!!

  1. Jag har också röstat på dig – gjorde redan igår 🙂
    Det var en annan av mina favoriter som såg att hon blivit nominerad och skrev om det på sin blogg – tänkte gå in och rösta på henne men såg att du också var nominerad och klicketiklickade snabbt på dig istället.

    1. Nämen varför har du inte sagt nåt?! *s* Jag hade inte en aning. Jag har inte fått ett mail eller nåt sånt, jag höll ju på att trilla av stolen när jag kom in på sidan!

      1. Sorry! Jag i min enfald trodde att de faktiskt berättade sådant _innan_ det slängdes upp på webben för omröstning. Tänk om man starkt ogillar Mama och inte vill ha med dem att göra liksom 😮

  2. Javisst ja, jag nominerade dig för några veckor sedan (har jag ju glömt berätta), kul att se att det är fler som gjort detsamma och att du nu är en av dem som kan knipa priset. 🙂

    Självklart har du min röst, tro inget annat! 🙂

  3. Du har självklart min röst!

    Åhhh vad roligt, jag håller alla tummar och tår för dig nu, så att fler får upp ögonen och får ta del av din fina blogg.

    Lycka till!!!

    Kram Elvira

  4. Så välförtjänt!!! Har givetvis redan röstat på dig!!! Kan väl inte bli mer rätt vinnare med din underbara blogg och snart nybliven mamma till fina Leo… Lycka till!!!

  5. Wihhoo!! Grattis!! röstade självklart på dig! var lite rädd för att en annan vän skulle vara nominerad och tvingas välja! men det gick ju bra och du är så värd nomineringen! Kram!

  6. Coolt!! Självklart ska jag rösta på dig :O) Det får bli när jag kommer hem, den sidan är blockerad här på kontoret.
    Då får du ha en bra dag och fira lite ju ;O)
    Kram

  7. Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker att den är fantastisk. Du skriver så otroligt roligt och bra! Jag har självklart röstat på Dig!!

      1. Ja, det är väldigt mycket så. Läser bloggen varenda dag, tycker om allt med den, bilder, språk…det enda som känns lite trist är att hon inte kan lära känna mig -jag har ingen blogg och inte så stor lust att ha någon heller. En envägskommunikation, helt enkelt. Men well, man får väl försöka bjuda henne på en Espresso-fika nästa gång man är i Malmö. ”Galet fan söker kontakt”, typ… 😀

  8. 13 november är galan, kan du gå då? Kan Scout Valiant följa med och ta Leo ett tag medans du går upp och hämtar priset? Det funkar va?
    För nu röstar vi allihopa 😉
    Jag tänker be mina läsare att göra detsamma 😉

  9. Hittade hit för ett par veckor sedan och nu är du min favvis =). Självklart har jag röstat på dig!
    Lycka till idag!

  10. Herregud!
    Hittade till din blogg genom den här omröstningen, och kan inte sluta läsa, har spenderat de senaste 45 minutrarna åt att bara läsa sida efter sida och fnissa för mig själv (ja jag jobbar idg, men nej jag har inte jobbat på dessa 45 minuter)
    Fantastisk blogg och jag kommer tillbaka varje dag från och med nu!

  11. Åh så kul! Hoppas att du vinner! Jag har i alla fall gjort vad jag kan för att det ska ske…

    /Christin

  12. Åh vad roligt! Jag har bara läst din blogg några dagar, men åh vad jag älskar det! Jag har röstat på dig! Lycka till med bebisen! <3

  13. Gratulerar! Du är mer än värd en nominering (och en vinst för den delen)….//Frida ”röstad och klar” Hindström

  14. Klart jag röstar på dig. Du är fantastisk!
    Förstår att det var chockande. Tycker nog att de borde tala om när någon blir med i en omröstning.

  15. Jag är inte förvånad! Du är bäst Emma. Din blogg är lika självklar för mig som min morgonlatte på EH.
    Rösten min fick du direkt.
    Kram

  16. Grattis! Jag fullkomligt älskar din blogg och har självklart röstat på dig! Nu håller vi tummarna för att det håller hela vägen!

  17. Va roligt!! Jag har röstat…på dig absolut 🙂

    Lycka till!! Håller tummarna så de blir blåa, ha ha

    Kram kram Malin

  18. Så, nu har jaga röstat :O)
    Fira med en kladdis vettja ;O) För båda sakerna, nominering och rumpan upp :O)
    Kram

  19. Åh! Nu har jag klämt fram 3 st röster till dig, alla i familjen fick rösta 🙂

    Jag tycker fina människor, ska få fina saker. Håller tummarna att du vinner!!

  20. Jag ser här nu att mitt lilla alias Linkan står förbestämt som överskrift, men jag brukar även kommentera under mitt vanliga namn som är Linnéa. Bara för att reda ut det . Så!

  21. Hurra for Leo som har rumpen ned! Nå kan du bare glede deg. 🙂 Har selvfølgelig stemt (”röstat”, om det å forstå norsk ikke er ditt sterkeste kort) på deg som årets mamma-blogger. Krysser fingrene for at du vinner. Det har du virkelig fortjent. 🙂 Dette er den herligste, klokeste og varmeste bloggen jeg leser. Stor klem!

  22. Premiär…Jag har aldrig röstat på något tills nu;).Har blivit smått beroende av att kika in hos dig. Förutom av allt annat som man är beroende av tex min dagliga dos choklad. Tror till och med att jag har blivit gladare och snällare (om det nu går;)av all läsa din glada blogg. Du sprider snällhet, skratt å underhållning!

    Hälsningar
    Therese
    http://www.ifocusnu.blogspot.com

  23. Premiär! Jag har aldrig någonsin röstat på något men nu är det gjort:). Tror jag blivit smått beroende av din blogg (förutom min dagliga ;)dos av choklad då). Tror till och med att jag blivit gladare och snällare (om nu det är möjligt) av att läsa dina humoristiska, underhållande inlägg. Du sprider snällhet, glädje och värme.

    Hälsningar
    Therese
    http://www.ifocusnu.blogspot.com

  24. Har röstat på dig såklart pga din mysiga blogg. Väntar ivrigt på att din bebis ska anlända och älskar dina hundar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg