Att ta kväll.

Alltså, hösten. Ja, jag vet, men jag älskar’t. Vilken annan årstid gör det så okej att sitta inne och elda i kaminen tills fönsterna immar och vardagsrummet känns som en bastu? Ingen. Dessutom kan man börja bälja te igen (själv har jag torskat på det här, jäklar vad gott det är) och äta småkakor och vara kär i sin man.

Varm och mätt och glad och kär – det är ju typ hela Maslows behovstrappa i ett svep. Och så lite Joe Purdy på toppen.

Jo, jag tackar jag.

Pssst… glöm inte tävlingen!

18 kommentarer till “Att ta kväll.

  1. Kakor!! Å…vad gott!
    Önskar jag hade ett fat goda kakor framför mig, men ack nej.
    Har roat mig med att putsa fönster i köket och hallen. Dötrist, men nödvändigt då jag inte gjorde det alls i våras. Nu kan vi äntligen se ut;)

    Här väntar älgkött på att tillagas och ätas. Ha en trevlig lördag kväll:)

    Kram Susanne

  2. Köpte det teet i Köpenhamn förra året. Dricker en STOR kopp varje kväll vilket resulterar i att jag måste gå upp och kissa minst två ggr varje natt. Lovar mig själv att sluta med gör det likväl varje kväll. Jag missbrukar det ;O)

    Hoppas du har en härlig helg!

    Kram

  3. Det är bara att fortsätta älska myset! Det kommer bara att bli mörkare – och myyyysigare. Snart är det jul….

    Ha en fortsatt bra helg

  4. Inga macrons hos oss, men däremot kräftor, kex med ost, päron och fikonmarmelad. Inte fy skam det heller 🙂

    Ha en trevlig kväll, hösten är underbar!

  5. Skulle nog behöva en kopp av det där teét. Jag är så godis sugen så jag läste marshmallows behovstrappa istället för Maslows behovstrappa. Å inte kan jag åka till macken heller, eller kan kan jag ju, men jag sitter ju i morgon (kvälls) rocken, håret är blött, dock nytvättat, och jag har plockat ur linserna och har mina förstora glasögon som sitter snett. Nej jag vågar inte ta mig till macken. Jag får hålla ut tills imorgon.
    Kram på dig!

  6. Hej!
    Jag ska också snart ha barn och undrar om inte du kan ta hjälp av dina fantastiska läsare och fixa världens bästa att föda barn musiklista. Tack för att du delade med dig av alla tips.

    Lycka till.

    Kram Jenny

  7. Låter spännande med chocolate, jag själv fick en stor burk Kashmir Tchai i födelsedagspresent. Urgott det med! Med hela kapslar av kardemumma i. Måste köpa någon påse chocolate och testa.
    Ha en fin fortsatt helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg