Att försöka förklara sin kärlek för by Ti Mo.

Som ni vet gick jag ju loss lite på Tindys bloppis. Det blev en grandma coat (som jag spanat på länge men tyckt varit på tok för mycket pengar för en kofta – det är ju trots allt en kofta och ingen shetlandsponny) och ett par tossor och så en by Ti Mo som var sådär perfekt Madicken-aktig att jag bara suckade när jag såg den. Men. Den var i en storlek M och jag är en väldigt höggravid kvinna så jag var fullt och fast inställd på att jag inte skulle kunna få njuta av den förrän Leo var ute.

Men ser ni?!

Den gick fasiken på! En M. Utan att stoppa blodtillförseln någonstans. Visst blev den aningen kort och jag och muttgardiner är väl inte riktigt sams, men det löste sig så som det alltid gör; med en underklänning (ja jag hittade en ljuvlig från Cream tillslut hos Agnes of Sweden – man måste ju supporta de nystartade webbutikerna och man måste ju ha en underklänning. Till typ allt).

Men ja, där har ni egentligen hela min kärlek för by Ti Mo i ett enda statement:

Nån som gör kläder där höggravida kolhydratsbomber kan
bära en M förstår sig bannemig på kvinnor.

Det var mest det jag ville säga.

30 kommentarer till “Att försöka förklara sin kärlek för by Ti Mo.

  1. Hahaha, muttgardiner 🙂

    Och, ja jag håller med dig om det andra också… Nu måste jag torka tårarna innan jag kollar in
    Agnes of Swedens nätshop

    1. Ha ha ha bula?! Jag har gått upp 25 kilo och har ett midjemått på 124 centimeter – här är ingen liten bula inte. Jag är ett klot. Som numera vant sig vid att bära XL.

  2. Ler igenkännande när jag ser dej ta på de där tossorna…
    Jag minns att man kände sej som ett vandrande påskägg hela våren. & så med en vinthund i koppel bredvid. Det kan ju se lite lustigt ut…
    Shit vad jag har fastnat för din blogg! Vackra bilder, vinthundar & bebis/gravid-snack. Nu hamnar du på min länklista!

  3. Ååh, fint, både du och kläderna.
    Jag vill också ha en underklänning, fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha den under…måste kanske inventera lite i garderoben. Eller, så köper jag både en underklänning och något att ha över.

  4. Haha, idag har jag lärt mig ett nytt ord- muttgardiner! Tack för det!
    By ti mo vann min kärlek för något halvår sen. Så sköna plagg och fina små detaljer. Härligt att kunna ha en M som höggravid, det kunde inte jag med mina gravkilon. För övrigt verkar din BM vara socialt inkompentent och jäkligt dryg. Jag gick upp 17 pannor med första barnet och tappade allt inom 3 månader. Tappade sen ytterligare 5 kg. Med sista barnet gick jag upp 18,5 kg och dessa sitter lite hårdare men snart så. Sköt om dig!

  5. Jag säger tvärtom. Det gör mig ledsen för jag som är så kort kan inte ens ha deras minsta storlek för den är så stor. 🙁

  6. Åh det ser gulligt ut på dig särskilt i det tillståndet som du är nu. Jag skulle aldrig ens fundera på att ta mig sådana kläder eftersom jag ser sjukt kul ut i för romantiska kläder.
    Jättefint på andra och jag har provat men känner mig som en clown, tyvärr.
    Lite nyfiken på om du hade samma klädstil före du blev gravid? Gissar nästan att du inte hade det eller?
    Tur det finns jeans till mig iallafall 🙂

    Kram Mrs G

    1. Både jag och nej. De passar ju inte riktigt in i min yrkesroll, så jag klädde mig mycket mer affärsstrikt innan. Men eftersom jag inte längre får plats i kostym eller kavajer utan att det ser galet roligt ut, så har det blivit den här stilen 🙂

      Kram

  7. toppen! lycka för dig!! själv är jag sugen på dyra kläder. det är så himla konstigt, liksom inte fina, färgglada, klassiska eller bekväma kläder. nej, dyra kläder.

    o du, tänk va snyggt med jeans till (fast kanske när bebis är ute, eller gravidjeans. skitsamma).

  8. Ha! Den bilden kan du ju slänga upp i ansiktet på BM, tillsammans med lappen med ett fint ”M” på, nästa gång;) Och liksom sådär triumferande nämna att du minnsan har din ordinarie storlek på kläderna fortfarande!
    Det är ju inte alla ogravida ens som kommer i en M! Drick din oboy och njut du med den här vetskapen:)

    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg