Att ha crazy friday!

Oooo nu har jag en bra grej åt er må ni tro! Tyvärr ingen tävling (det hade vi ju alldeles nyss) men efter att ha kikat på era fiffiga kommentarer tror jag att ni kommer att gilla detta:

Fram till och med söndag har ni 15% rabatt på allt inne hos TINTIN!

Hur bra som helst ju – där finns Hunters och Ti Mo:sar och en himla massa tjusigt! Ange bara koden någonsfru i kassan. Heja heja! Sånthär blir jag glad av!

22 kommentarer till “Att ha crazy friday!

  1. Åh, då kanske jag ska passa på att köpa den där Odd Molly-koftan jag velat ha men som jag varit lite för snål för att köpa. Rabatt sitter fint!

  2. Hej, nytillkommen läsare som bara vill tacka för en fantastiskt härlig, hjärtlig, ödmjuk och rolig blogg! Du är numera tillagd på favoritlistan 😉 Ha en fantastisk helg och lycka till med placeringen av olivträdet. kram em

  3. Aldrig fel med lite rabatt ju:)
    På tal om Hunters så finns det en butik här i Båstad som säljer massa fint, bla Barbour och Hunters. De har dessutom en webbbutik som skickar fraktfritt i hela landet och just nu säljer de vita och röda Hunters för bara 799 kr!!
    Tänkte dt var ett bra tips till er som är på gummistöveljakt!

    Ha en fin fredag!

    Kram Mrs G

  4. Super! Såg dock att dom inte hade kvar Laceknit Button Dress..:(
    Tror du den är slutsåld och kommer in på lager igen? kanske ska vänta isåfall. Men det fanns ju mycket annat fint också..hihi..♥

  5. Fina du! Appropå det förra inlägget, alla typer av tävlingar är superkul! Du är så himla snäll som fixar med tävlingar åt oss. Hoppas att du njuter av mammaledigheten nu, kram!

  6. Fin blogg, fina bilder. Ska snart själv få en liten en, vårt andra lilla mirakel. Vet inte om någon skrivit det, men lägg filten i er säng så den får er doft. Sover just nu med en filt och en liten fin gris jag köpt till vår pärla. Lycka till!

  7. Första gången jag skriver här! Ville säga att du är så fantastisk duktig på att skriva så att man skrattar och berörs… men det är så många som redan har sagt det, så det känns lite fånigt. Hmmmm. Men, nu är det sagt! Kramar till dig på-väg-att-blir-mamma. Ett äventyr som är precis hur stor som helst. /minoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg