Att ha fredagens planering klar.

Nä, idag vaknade jag inte av brandvarnaren. Tack och lov. Inte för att jag har sovit längre för det – när mannen stänger dörren där nere och beger sig till jobbet är jag med ens klarvaken och ligger kvar och filosoferar, tills jag bestämmer mig för att det där med att filosofera inte är min grej och går upp istället. (Plus att jag på morgonen är så törstig att jag på allvar önskar att jag kunde tratta i mig mjölk med en slang istället för att dricka glas efter glas, det känns liksom mer tidseffektivt).

Idag är det ett nytt försök med hantverkarna klockan nio (igår kom de inte alls eftersom det tydligen regnade någonstans i Sverige dock inte här och det är inte bra att riva upp vårt tak när det regnar) och det gigantiska olivträdet står fortfarande kvar i hallen och förvandlar den till någon slags park så det där måste jag lösa, och sen kommer det en värmepumpsnisse klockan tio och talar om för mig exakt hur dyr värmepump jag måste köpa till ovanvåningen för att inte få mjölkstockning i höst. Utöver det här ska jag nog mest bloggpilla och ta raska promenader så att Newton och Leo kan samarbeta i det här med att ploppa ut innan man har passerat femkilosstrecket.

Och just det! Jag har en fråga till er! Det här med tävlingar? Jag vet att en del av er säkert inte alls gillar tävlingar på bloggen, men det gör jag – av den enkla anledningen att det är enda gången jag får en chans att på riktigt ge tillbaka till er som läser. Tyvärr inte till varenda en som är med och tävlar, men jag får ju iallafall göra minst en eller två personer riktigt glada – och det är ju inte fy skam. Men min fråga är: vad skulle ni helst vilja tävla om? Vad är ni intresserade av? Tävlingarna är ju för er och inte för mig, så det är väl inte mer än rätt att ni får vara med och tycka här så att jag vet vad jag ska vaska fram för saker. Det enda kravet jag har är att det ska vara relevant för bloggen och något jag kan stå för, okej? Det är inte och kommer aldrig bli aktuellt med utlottningar av bantningspreparat, träningsmojänger, medlemskap i otrohetssajter eller böcker av Anna Skipper.

Så vad vill ni tävla om?

Mjölk? Japp? Ljuvliga babyfiltar? Armband? Kläder? Vinthundar? (kanske inte) Danonino-yoghurtar? Tutt-cremer? Hundspel? Gummistövlar? Vaniljbullar? Medlemskap i Match.com (jag kan skriva er profil och var dejtingcoach, jäklar vad roligt)? Tygtuttar? Heminredning? Vettiga självhjälpsböcker? Te? Sängkläder? Babystuff?

Ja, ni fattar. Relevanta saker. Berätta gärna!

Nu ska jag gå och debattera med mig själv huruvida det är okej att prata värmepumpar iförd oreangebrokiga långkalsonger eller inte.

48 kommentarer till “Att ha fredagens planering klar.

  1. Ett hundspel hade inte varit fy skam, men det beror nog mest på att jag har gått in i student-mode och är för snål för att köpa ett själv 😉
    (Herregd, när blev vinterskor så dyra??)

  2. Jag tycker ialf att det är roligt och spännande med tävlingar ( inte för att jag någonsin haft turen med mej, men ändå ) hihi.. Tycker om tävlingar med ljuva vackra kläder, själar..inrdning sitter ju inte heller fel! =D

    Ha en skön fredag Emma! Och hoppas det går bra med den där värmepumpen ♥

  3. Oreangebrokiga långkalsonger är alltid rätt, kanske speciellt i debatter – snacka om avledande manöver!

    Jag har blivit en sucker för tävlingar under min mammaledighet så jag är med på vad som, tom Anna Skipper hade gått ner i tävlingstarmen:-) Inredning- och babygrejjer från lite mer ovanliga ställen är roligt, då upptäcker man ju sam tidigt en värld utanför det där vanliga…

    hej hej

  4. Ja, men det kanske regnar uppe i fjollträsk. Då finns det ju en liten, men dock befintlig, risk att det kommer några droppar på ert tak oxå nere i Skåne (?) 🙂

    Jobbigt det där att vara hantverkare och väderprognositör…

    Mia

  5. Good morning – här blir det också en hemmadag då lilla sonen är sjuk. Oväntad mys- och äta gofikadag alltså. 🙂

    Tävlingar är ju kul trots att jag nästan aldrig kommer ihåg att vara med – men blotta tanken på extra vardagslyx muntrar liksom upp. Tror nog de flesta som läser din blogg uppskattar kläder och heminredning, så sådana prylar är ett säkert kort.

    Ha en fin dag! 🙂

  6. Inredning & smycken är alltid roligt att tävla om!

    Hantverkare – de verkar ha regler som bara existerar för dem. Om jag som konsult inom IT skulle anamma deras regler skulle jag inte få ett enda projekt till. Någonsin.

    Nu är det långhelg och det blir tjejhelg i Skåneland – lite längre norrut, i Kullabygden. Det ser jag fram emot.

  7. Inredning och kläder tror jag går hem hos de flesta. Men får du frågan om tygtutte eller hårsnoddsslida så blir vi nog rätt många som slåss om den med;-) jag skulle kunna tänka mig att gå rätt långt faktiskt.
    Kram Mia

  8. Orangebrokiga långisar tycker jag vore toppen! Tänk att gå runt hela dagen och veta att Emma håller en varm, till och med om rumpan, idag 😉
    Eller nått annat från den där sidan där du köpte nått lustigt till dig och Leo i klädväg.
    En hantverkare som det går att lita på vore inte heller så dumt. Annars skulle en uppsättning väldoftare -några sorters Maison Belle och de där doftljusen du brukar skriva om sitta fint. Eller nått du räddat från Blocket och målat sådär snabbt som man dör lite av för att man blir så imponerad.
    Kram Cecilia

  9. Allt som du själv tipsar om och köper för allt det är så fint (har köpt sockorna nu föresten hos Tindy – så nu väntar jag ivrigt på att få hem dem) Så kläder och smycken i den mån det går såklart 🙂

  10. Hemrinredning,smycken och kläder och lite vaniljbullar på det…det är mina önskemål.
    Ha en härlig fredag!!
    Här i småland skiner solen idag, hoppas den gör det hos dig med.
    kram jessica

  11. Tur att du slapp brandvarnaren! 😀 I och för sig kanske chocken att vakna upp till en sådan siren kan skrämma ut stackars Leo, men vi hoppas väl på en lite lugnare start? 😉

    Ha en toppendag! //Carin

    Ps. Gummistövlar… Med tanke på vädret! 😀

  12. Lakan, inredning, kläder (om man får välja storlek själv.. alla är ju inte lika stora, tack och lov), skor, stövlar och ja… Jag vet inte. Tror nog jag skulle avstå tävlingen om en vinthund (inte för att de inte verkar förtjusande, för det gör de verkligen), men annars är jag på. Bring it on, mama! 🙂

  13. Alltså. Det där med utlottning av match.com-medlemskap. Ingen dum idé! Jag tänkte på det redan när du publicerade ditt eget brev. Tror du hade varit fantastisk som coach! Vore nåt för alla oss lovley-mum-seeks som liksom inte tycker att hela paketet med reality-TV-förnedring med påföljande F-kändisskap i Se och hör är vår grej, som mumlar lite i mjugg om att det där med match och andra dejting-sajter väl inte kan funka men ändå önskar vi skulle våga när man läser/hör om andra som träffar sina Scout Valiants på exakt det sättet… Annars tycker jag tävling om en kladdkakefika på Märtas hade varit förträffligt! Då måste man ju vallfärda dit..även vi som inte bor i Skåne.

    Kram!

  14. Hundspel! <3 Eller varför inte raggsockar/or? Lagom till de nästkommande 7 månaderna! Brrrr! 🙂

    Tack för att du bloggar! Underbar läsning som får den tristaste dagen att bli en riktigt bra en! (rimmet var högst omedvetet ;).) Önskar dig & din familj en riktigt skön helg! <3

  15. För mig spelar det ingen roll om du har tävlingar. Jag är så nöjd med att bara läsa om dina bravader. Du är ju hur rolig som helst.
    Men om du nu skulle ha en tävling så skulle jag gärna vilja vinna ett par stövlar, HfMH.
    Fast det skulle gå bra med en lite billigare variant också. Men gärna då fMH. Jag har letat just efter en sådan modell. Jag får skavsår av de andra. Skavsår i knävecken. Löjligt! Men mina ben räcker tyvärr inte längre än så.

  16. Ja, de flesta har väl täckt in önskemålen. Men vackra armband, sjalar och fina saker. Och det där med vaniljbulle, ja kanske tillsammans med dig för en fika?
    Trevlig fredag och hoppas att det gick bra att möta hantverkarna i dina kalsonger!

    C

  17. VINTHUNDAR!!!!! eler..det gick kanske inte att genomföra…..i så fall så ARMBAND eller JAPP eller KLÄDER eller SÄNGTÄCKE eller TE eller…..det spela ju inte så stor roll egentligen…..OM man skulle vinna skulle man ju bli SÅ glad så det väsentliga är ju egentligen inte VAD det är utan att man lyckades!!!

    hahaha vad har du emot ANNA Skipper…berätta!!!!

    Orange långkallingar absolut!!!

  18. Tväla, ja jag gillar ju det så där ( kan bero på att jag sällan är med och tävlar och därmed ännu mer sällan vinner) men alltså! Sängkläder i flanell som du skrev om i vintras och nu nät det är flyttatillhusdags så kan jag inte sluta tänka på dem!!! Så tävla ut ett par till mig 🙂

  19. Tväla, ja jag gillar ju det så där ( kan bero på att jag sällan är med och tävlar och därmed ännu mer sällan vinner) men alltså! Sängkläder i flanell som du skrev om i vintras och nu nät det är flyttatillhusdags så kan jag inte sluta tänka på dem!!! Så tävla ut ett par till mig så blir jag så nöjd!! 🙂

  20. Ja, ett par tygtuttar kanske inte hade varit fel att fylla ut med lite, det kan jag önska 🙂 Håller tummarna för att hantverkarna dyker upp innan det börjar regna på riktigt. Kram!

  21. När man är höggravid är det fritt fram att prata värmepumpar iförd precis vad som helst. Sådetså. Och blir det för dyrt med värmepump (eller för bökigt att få ner den i behån) kan jag varmt rekommendera stora varma ullinlägg som gör att det känns som om brösten ska brinna upp, men som är hemskt effektiva om man har oturen att få mjölkstockning.

    Tävlingar är ju alltid skoj! Men eftersom jag aldrig någonsin vinner något så känns priset helt ointressant egentligen. Men om jag ändå ska tipsa så håller jag på Lousie´s idé; själar låter ju väldigt spännande 😉 Ovanligt liksom. (Gäller att ha rätt kontakter för att fixa fram kanske…)

    Ha en superfin fredag!

  22. Åh, vad roligt att bli tillfrågad. Jag tycker att du kan lotta ut presenter från Nordljus, kläder från Ti Mo och sådant. Smycken 🙂 Och hundspel. Fast jag hade blivit själaglad om du ville vara min karriärscoach, för jag går verkligen i valet och kvalet här. Du skulle få kunna lägga ut det på din sajt. Tror jag… Åh, ja det önskar jag mej. Emma som min karriärscoach, det hade varit perfekt.
    Kram Embla

  23. Han skulle vara med senare i programmet, men men.

    Nu till tävlingarna. Alla ovan har fått med det mesta. Men gärna en Howard soffa ! Och en skånelänga att ställa den i! 😀

  24. Åh, sängkläder från Beach House! Eller underbara babyfiltar, fina krispiga kläder, gummistövlar, sjalar. You name it, jag är på! Inte på Match.com dock för världens bästa gubbe har jag redan hittat 🙂

  25. Smycken!! Passar ju alla, och vill man inte ha själv kan man ju alltid ge bort för att glädja någon annan. 🙂

  26. Tävlingar är urkul! Inredningsstuff, lakan o övriga textilier och julpynt då vi kommer så långt! Väggord och sånt från din kompis fina firma!

  27. Attans! Jag som verkligen ville vinna en bok av Anna Skipper.

    Nej, men jag skulle däremot gärna vinna de där fantastiska rengöringsmedlen som du använder.

    Match.com var ju en otrolig idé, även om det inte intresserar just mig.

  28. Min ”minidarling” (stora darling är husse/sambo) skulle nog uppskatta ett hundspel, så röstar på det 🙂

  29. Japp! Armband! Kläder! Vinthundar!! Danonino-yoghurtar! Hundspel! Gummistövlar! (för oss med lite bredare vader) Vaniljbullar! TYGtuttar! Heminredning! och Sängkläder!

  30. Jag vet inte om man ska tävla i dating, men du får absolut skriva min profil om du vill. Jag skulle behöva något kul nu i höstmörkret och jag är inte i närheten av din talang för det skrivna ordet.

  31. Älskar utlottningar! Även om jag sällan har tur….
    Men inrednings grejer är alltid kul. Kläder kan kvitta för jag är alltid för tjock för alla kläder folk lottar ut. ;o)
    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg