Att ha en man som fattar grejen.

Ni vet de där vaniljbullarna jag tjatat om? De som är sådär förbaskat svåra att få tag i? Nu menar jag inte de där vanliga platta, torra utan de där fluffiga släta sakerna som är liksom fullproppade med vaniljgrädde och bara exploderar i ansiktet när man äter dom. Jag har letat och letat hela graviditeten efter dessa underverk, och vet ni vad?

Dom är hittade. Dom finns i Limhamn och heter Limhamnsbomber.

Och idag kom min man hem med en kartong. Ja, en kartong. Vi pratar inte en bulle eller två, nej – han kommer hem med en kartong med tio stycken Limhamnsbomber. Till mig.

Moahahahahah.

Tio stycken! Jag måste kväva impulsen att sätta mig med kartongen i soffan och gnida den mot ansiktet, så sugen är jag. Tio Limhamnsbomber på en fredagskväll, är det ens möjligt? Oja, det tror jag. Jag ska jobba hårt för att de ska gå ner, varenda en.

Frosseri har just fått en helt ny innebörd.
Kärlek också.

57 kommentarer till “Att ha en man som fattar grejen.

 1. 🙂 Som vanligt sitter jag här och ler åt dina inlägg.

  Vilken lycka! Annat var det med mig när jag var gravid med min första. Jag var tokig i potatis! I alla former. Kokt, bakad, ugnsbakad, mos… Maken håll god min och åt men var ganska trött på en ensidiga kosten.

  Knodden som kom ut är inte alls glad för potatis.

  Trevlig helg! Ät en bomb för mig också. Jag vet precis hur de smakar. Mmmm…

 2. Min första graviditet var en katastrof!!! Allt pga att jordgubbsfudge togs bort ur sortimentet 😮 Min andra graviditet blev lyckad, då ville jag bara proppa i mig maränger och det fanns det gott om 🙂
  Smäll i dig bomber och njuuut!
  /Nina

 3. Nämen, t.o.m. jag som går på Lchf, dreglar fast sockerbegäret försvunnit så nog är de fantastiska alltid.
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram
  Milott

 4. Mums! Jag tror att det är samma som krämbullar? Det är ju så jädra gott! Nä nu måste jag krypa ut i köket och stycka en oxfilé. De blir köttfondue ikväll, oxå väldigt väldigt gott! Ha en fin kväll! Kram! 

 5. Du tror inte att de fraktar Limhamnsbomber sisådär 30 mil norrut?? ÄLSKAR VANILJBULLAR! Ännu bättre om de är sådär stora och SPRÄNGfyllda med vaniljgrädde. De är ju trots allt bomber.

 6. åhhhh, du måste bara testa deras form av kladd kaka…den är helt magisk…den är inte som andra kakor..nää näää, tror den tar 2 dagar för de har tydligen ngt speciellt sätt att göra den på..Men OJ vad goda!!!!!!

 7. Jag tror visst din man satte ribban någonstans för gravida kvinnors krav och hur man tillfredställer dem. 🙂 Helt underbart och det ser smarrigt värre ut!

 8. Men va gott!!!! Njut varenda en! 🙂
  Nasta gang jag kommer till Sverige ska jag trycka i mej ett helt gang med vaniljbullar…
  Du ar lyckligt lottad med en sa omtanksam man och han ar lika lyckligt lottad han som ar gift med dej.

 9. Såååå gott!! Älskar också sådana goda saker!!! Din man är ju bara för snäll!!! Fast det är ju du också!! GRATTIS till din vinst!!!! Frossa nu ordentligt – underbart!!! Kram Lisa i H-viken

 10. Halloj!
  Lustigt! Jag bakade sånna i dag.
  Vi har 19 st här som ska delas på 4. Som tur var gillade inte 5 åringen ”kletet” i mitten. Bom shacka lack tack tack sa jag, Bring it to Mama!

  Nu när jag har bakat dom så vet jag att det inte alls är mycket smör i dom som jag trodde.OCh bara pytte pytte socker. Så nu äter jag dom med GOTT samvete!

  Ha en skön fredag kväll!
  Kramis

 11. DET är definitivt kärlek, det!

  Själv blev jag impad av en present för nåt år sen där maken, helt på eget bevåg, nätshoppat ergonomiska virknålar till mig 🙂

 12. Men Hallååå det heter faktiskt PÅ Limhamn! 😉 Är du härifrån, det har jag inte fattat! Gulligt av din man, en sån ska man vara rädd om!

 13. Hepp! Trodde du visste var de kom från. Ja, är i/på Limhamn och hamstrar dessa smakigheter, som finns med både bara socker och socker och kanel, och du behöver skölja ner med O´boy. Hojta! Jag finns i närheten…

  Ha en ljuvlig kväll med det götta!

 14. Du har en snäll man du… Och du skriver så underbart och roligt som bara du kan. Tack för att du finns här och förgyller ens tillvaro! 🙂

 15. Mmmm såå gooottt!!! Och grattis till porslinet, det är ju en helt otroligt fin vinst! Jag tror på karma så du är helt säkert värd alla goda ting som händer dig nu!

  Hoppas du njuter för fullt av din kartong med bullar!

  Kram Jennie

  Ps: Så kul att du tittade in hos mig!

 16. Kräver att du genast beemar hit en sån där vaniljbomb för jag har aldrig smakat. 9 till dig och 1 till mig, schyssta rå? Det är kärlek det. 10 vaniljbullar i en kartong. Det är då man vet att man valt rätt. Det och blodkorv.
  Kram! M

 17. Annars måste jag (som kakverkskonnässör) tipsa om Tessinas bageri på Tessins väg i Malmö. Deras vaniljbullar kan ff figurera i mina drömmar… 🙂

 18. Det är Kärlek det! Vilken man du har fått dag på, ta vara på honom!
  Hoppas bullarna var smaskiga, det är mina personliga favoriter.

 19. Åh, måste bara säga att jag följt din blogg ganske länge nu och jag älskar den!!!
  Hoppas att du vinner Mamablog Awards. Svårt att välja mellan ”Onekligen” och dig, men du fick min röst. Och det vill inte säga lite…
  Kram från en skåning i exil
  Sanne

 20. Åh, jag tror jag dööör lite grann. Av avund. 😉 Tänk att ha (eller åtminstone att ha haft) ett sådant överflöd av bullar. Och så klart, vilken underbar kärleksförklaring!

 21. Vilken underbar man du verkar ha….och hittad på nätet : ) Passar ju en tjej som dig som fyndar på nätet titt som tätt 😉 Snart ska lilla Leo komma ut och oj så lycklig han ska vara med två så mysiga föräldrar och tre goa hundar! Puss på dig Emma denna sköna lördagsförmiddag hela vägen från Helsingborg

 22. Jag har sagt det förr, men känner att jag bara måste säga det igen… Det är så förbaskat kul att läsa vad du skriver, människa! Du är ju inte bara rolig och intressant, du bjuder på en massa fina bilder också! Både på dig och ditt hem. Gillar dej!
  Kram / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg