Att säga ”men herregud” igen!

Alltså. Nä.

Jag vann Mateusporslinet. Det är ju helt jäkla galet. Nu skäms jag faktiskt nästan. Den här månaden har varit så sjuk den bara kan bli och jag vet inte vad jag ska säga. Hu.

Men en sak är säker; jag har ju utlovat finska pinnar och kommer stå vid mitt ord. En ny bloggträff i Malmö någon? Hur mycket finska pinnar ni vill. Ja? Vi hittar ett datum för det.

Man får inte ha så här mycket tur; man blir bara förbannad på såna människor. Det är ju nästan så att jag blir sur på mig själv.

Nu måste jag gå och lägga mig i badet en stund tror jag.

52 kommentarer till “Att säga ”men herregud” igen!

 1. Grattis Emma! Sjunk ner i badet du och lugna nerverna lite.
  Hade jag bott närmare Malmö hade jag mer än gärna kommit på bloggträff med dig men det är lite långt från Sörmlands skogar för att bara kunna pipa över en sväng. Ack och ve.

 2. Grattis och väl bekomme! Har nyligen hittat dej och bloggen och läser nu upp mej, är i januari 2011 just nu där du berättade att du lovat raka benen varje dag, haha. Suveränt skrivet, allt faktiskt, och jag bara njuter av alla vackra salukibilder av dina primadonnor. Ja och av Sigge med. Har några vofsingar själv, och några missar, så jag vet hur det är. Man somnar sällan utan en tass i sin, you know what I’m saying. Du kan ju försöka knipa till om Leo till den 8 oktober bara utav den anledningen att min förstfödde kom ut då. En rätt bra dag. :):):) Okej, nu fortsätter jag läsa resten. Grattis igen….:)

 3. Självfallet att du skulle vinna! Du är ju den bästa!
  Men finska pinnar vill jag ju smaka på. Undra bara när man kan ta sig ner till Malmuuuöö från Uppsala lite hastigt för en fika.. Men kom med datum så ska jag göra allt för att komma :)!

 4. Alltså jag läste det hos HofP innan jag såg det här och blev alldeles varm och glad i magen för att du vann! GRATTIS. Jag hade kommit skuttande för finska pinnar i ett huj om jag inte bodde så långt ifrån dig : )
  Skön fredag/Kram

 5. GRATTIS, lyckans ost!?! Tycker det är riktig kul! Synd att jag bor så långt uppe för att komma till nån bloggträff. Kram och njut av din crayz friday!!!

 6. Stort grattis! Inte ska du väl skämmas, du har bara ett härligt flyt just nu, bara att åka med vet du 🙂 .

  Bloggträff hade varit hur kul som helst om man inte bodde så förbaskat långt bort bara, men hoppas att ni får ihop ett gäng igen och du rapporterar från den, så att man får känslan av att ha varit med i alla fall.

  Kramen

 7. Suckar lite avundsjukt.. jag vinner aldrig något.. eller så är det kanske för att jag är så seg på tävlingar.. kommer liksom inte till skott 😉
  Bloggträff, ja halleluja, det är man ju med på 🙂

 8. man blir inte sur på Dig.
  fast man inte ens träffat Dig
  fejs to fejs så känner man bara;
  såklart. det ska Du ju ha.

  så är det bara.

 9. Gratulerer! 🙂 Du gleder en masse folk hver dag med din blogg, og fortjener virkelig det gode som kommer din vei. Hurra! 🙂

 10. Jättegrattis Emma till vinsten. Snart väntar en ännu större vinst när lilla Leo kommer.
  Var precis inne och trösta lilla Svea 2 mån och mamma då pappa är bortrest och snart ska vi passa en stund då storebror grand danioar ska ut och kissa.
  Blir det bloggträff med finska pinnar vill jag hänga på slänger mig på tåget till skåne land.
  Visumet fyller jag i på tåget. Voför skau dau te skaune, passa glyttarna, ploga bedor.
  Haur dau rullebör og noja houssor.

  Kram Kristina

 11. Men GRATTIS!
  Nu måste du nästan springa och köpa ett par lotter!
  En del säger att turen redan är förbrukad men du verkar helt klart vara inne i ett stim-
  Kör hårt! Det räcker nog att bara köpa en lott!
  Kram igen!

 12. wow! det var en vinst som heter duga! vilken flow du har! så… vill du vänligen ge mig den rätta lotto-raden för den finska dragningen imorgon?! ligger 9 miljoner € i potten. fatta, 9miljoner – det är ju hur många kronor som helst det!

 13. Nämen, vad händer med pärontarten nu då?
  Skämt åsido, bamsegrattis!!
  Förresten så drömde jag om dig inatt, jag drömde att Leo hade kommit men att han inte längre skulle heta Leo, dock ville du inte avslöja vilket namn han skulle få… 🙂

 14. Grattis!!! Fy fasiken vilket härligt positivt stim du är inne i! Rätt åt dig ;O)
  Åååhhhh JA för en blogg träff. Gu så kul att få träffa dig, du e ju bara så härlig så det knappt är sant :O)
  Ha en mysig kväll!
  Kram

 15. Grattis! jag undrar mer om du lyckades stå emot impulsen att äta upp alla limhamnsbomber?
  Och så säger jag dubbel jaja till en bloggträff såhär in på hösten 😀

 16. Ibland kan det kanske se ut som tur utåt, men jag tror att man skapar vädigt mycket själv. Allt är inte bara tur! Om du inte skulle ha skrivit så bra, och så generöst delat med dig av tävlingen, så skulle du kanske inte ”haft turen” att vinna.

  You deserve it!

  GRATTIS!

 17. Åh grattis! Vad roligt att det var du som vann, du ger ju så mycket till oss så det är inte mer än rätt att du går och vinner 🙂

  Och en bloggträff låter väldans roligt, har en bit att åka till Malmö men kan jag så åker jag!

 18. Superduper grattis!!! Rena rama önskedrömmen som går i uppfyllelse. Tänk så fint du kan duka i vinter:)

  Och du behöver INTE göra om. Jag älskar ditt vardagsrum! Men jag vet hur det är..Man vill ändra hela tiden!

  Kram Susanne

 19. Grattis Emma! Jättekul att du vann. Jag ler en lång stund varje gång jag varit inne på din blogg, du förtjänar både bloggawards och andra vinster!
  Bor 5 mil från Malmö, men tar mig dit för jobb flera dagar i veckan, så får en 40+bloggare oxå vara med på bloggträff så är jag gärna med 🙂
  Kramar Suz
  PS. Jag fyndade ett By Ti Mo-plagg i torsdags på Miranda Margareta i Malmö, gör ett inlägg på min blogg imorgon och länkar till din blogg (hoppas det är ok) … det var du som fick upp ögonen på mig för dessa underbara plagg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg