Att ha lördagen tillsammans.

Nu är ju egentligen alla dagar lördagar för mig numera, men visst är det skillnad på att spendera dom själv eller att spendera dom tillsammans. Som halv fem i morse till exempel, när vi både jag och mannen vaknade och inte kunde somna om och vi istället började dricka Oboy ihop och titta på film. Bra mycket roligare när man är två. Och så somnade vi ju igen tillslut.

Idag är det ett fantastiskt höstväder så jag hade tänkt fylla den med allehanda Leo-ploppar-ut-främjande aktiviteter. En av dom blir att bege sig till IKEA (en lönelördag, herregud, då har man dödslängtan) för att leta ramar till mina nya insekter (jo ja det blev så) så att jag är redo när de kommer, en annan blir att försöka övertyga mannen om att låta mig få klippa gräsmattan. Utöver det ska jag mest sitta i höstsolen och bälja mineralvatten och känna mig ledig.

Och vaniljbullarna? Nä, jag åt inte tio. Det gick liksom inte. Men jag åt sju! Det är inte så illa pinkat det heller.

25 kommentarer till “Att ha lördagen tillsammans.

  1. Sju är hyfsat men ingen mästarinsats. Jag antar att du tappade fart. Det brukar vara då man tappar. VG får du och så får du tänka igenom hur du ska skärpa dig.

  2. Håller med dig om att lördagar man får spendera tillsammans med någon är bra mycket bättre än måndag-till-fredag-lördagar.
    Åh, såna där krämbullar/vaniljbullar/whatever är sjukt goda, undrar om jag inte ska ge mig på att baka en omgång… Så du fick i dig sju stycken? Imponerande! 😀

  3. Go’ morron frun.

    Det lät som en underbar lördagsmorgon och ja lördagar är mycket trevligare när man spenderar dom tillsammans med kärleken.

    Sju stycken vanliljbullar – starkt jobbat. *s*

    Jag tycker inte du ska försöka skynda på Leo, han kommer när han kommer och tro mig då vill du vara utvilad för den därnia förlossningen är som ett asjobbigt träningspass. Fast att sitta och vänta var inte min grej heller så jag gjorde roliga saker som att vara ute och gå i affärer. Det var jätteskoj att få en rejäl värk inne på Ekohallen i Kristianstad… Tur syrran var där men stackars hennes hand.

    Idag ska jag leta ljus och eventuellt köpa de där fina gamla poslinsburkarna som jag hittade.

    Ha en bra lördag!
    Kram

  4. Holy cow, sju stycken!!! Är ju så att jag aka en av landets största kakmonster blir riktigt impad! 🙂 Njut de andra tre idag & ha en skön dag!

  5. Ikea en lönelördag låter då onekligen som ett självmordsuppdrag 🙂 Hoppas dock att du hittar dina insektsramar. Måste säga att jag är grymt imponerad av dina vaniljsbullsätartalang, skulle nog inte palla mer än en fyra-fem-sådär tror jag hi, hi.

    Kram

  6. 7 är riktigt bra jobbat!
    Köpte du 42×59 formatet på printsen? De är jobbiga att hitta ramar till. Jag letade som en tok till min fjärilstavla. Googlade A3-ramar, men de jag möjligen hittade var tokdyra. 40×60 är inte heller lätta att hitta – jag hade tur och hittade på Gallerix (men nu var det ett tag sen, vet inte om dom utgått). Fick klippa trycket på kanterna för att det skulle få plats i ramen. Kanske är det lättare om man hittar en större ram och använder passepartout.
    Fast jag borde kanske inte nämnt nåt. Då kanske du hade sprungit runt halva stan på ramjakt (och kanske triggat igång förlossningen på köpet.) 🙂
    Fin helg!

  7. Insekter ? Ja, de tillhör ett nästan outrotligt liftarsläkte, som har fräckheten att hoppa pâ vilken och vem som helst för att fâ gratisskjuts. Man fâr verkligen vara vaksam sâ inga tropiska spindlar klättrar upp pâ Europas balkonger. Men…
    Jag stod en dag näsa mot näsa mot en gigantisk spindel pâ min balkong som liknade en mycket giftig Musspindel (inte en Migalle)och i ett skyddat hörne hittade jag hela hennes barnaskara pâ 30 st smâ svarta runda. Balkongen besprutades med gift, trycktvâttades med lut och mâlades fin.Frid och fröjd.
    Men när jag kom tillbaka frân semestern i förrgâr, vem tar ett skutt ur badkaret, när jag öppnade dörren ! Stora Musspindeln som försvinner in i lägenheten och förblir oanträffbar, trots att jag letat överallt. Men kanske har hon hoppat ut genom fönstret till nâgon snällare tant ? 🙂
    Tur att det blir 0 gradigt pâ vintrarna i Sverige för dâ dör ohyran, som fryser sönder, eller …?? Bäst att kolla den pâ bild…Synd att Mördarsniglarna inte gâr samma öde till mötes ! Vi har nyligen sett vâr första Mördarsnigel i den franska trädgârden, som jag raskt klippt sönder enligt den svenska bruksanvisningen.

  8. Minns de goda vaniljbullarna, som inte finns nâgon annanstans än i Sverige : mjuka med den rätta vaniljbomben inuti. Leo kommer att fâ det bra med en sâdan mamma : 7 bullar pâ en gâng. Styvt gjort !!

  9. Varje dag är inte lördag fast man inte har något bokat!! Jag tycker alla dagar har sin speciella känsla, det går inte att ta fel på en måndag och fredag, och speciellt inte om man ska köpa något i en affär!! Men med nyfödingar blir allt annat oviktigt, det finns bara ett fokus!!!! Good luck Emma och Scout Valiant!!!! Och alla vovvarna som ska bli storasystrar och storebror!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg